Lenglet kopl Varana omylem a Rakitič tvrdí, že i oni mohou hovořit o sudích

Lenglet kopl Varana omylem a Rakitič tvrdí, že i oni mohou hovořit o sudích

Pro média se po závěrečném hvidzu El Clásika, jež dopadlo výsledkem 0:0, vyjádřili také dva barcelonisté a to Ivan Rakitič s Clémentem Lengletem. Právě o druhém jmenovaném obránci se hodně mluvilo v souvislosti se zákrokem na Raphaëla Varana, po němž volali příznivci a hráči Realu po penaltě. Prý šlo o nešťastnou náhodu.

Ivan Rakitič

Takové zápasy známe. Real měl v prvním poločase své šance a byl silný v dorážkách. Také my jsme měli příležitosti a mohli střílet, ale myslím si, že jde o vypracovanou remízu. Vítězství by nám titul nedalo a musíme nadále pracovat.

Ano, výsledek je spravedlivý. Měli jsme pozitivní dynamiku, ale scházela nám poslední přihrávka či dotyk s míčem. Jsem však na své spoluhráče hrdý. Bylo nezbytné k tomu přistoupit v klidu. Je normální, že Real brání jeden na jednoho a postupem času jsme se zlepšovali.

Ramose respektuji, ale také my bychom mohli mluvit o rozhodčích. Podívejte se na nás posledně. Oba týmy bojují a navzájem se popichují, to je celé.

Clément Lenglet

Chtěl jsem odhlavičkovat míč a poslal jej pryč a nešťastně jsem se při tom rovněž dotkl Varanovy nohy. Nejsem fotbalista, který by rád nakopával protivníky. Dle mého názoru to penalta nebyla. Zúčastnil jsem se té akce a vím, že jsem nechtěl faulovat. Pokud má někdo odlišný názor, je to obtížné, takový jej prostě má.

V opakovaném záznamu bych se možná zmýlil, ale video učinilo rozhodnutí. Cítíme, že jsme ztratili dva body. Nevyužili jsme dobrých šancí a tak máme v ústech hořkou pachuť. Chybělo nám lepší propojení s našimi útočníky.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Jako být to někdo jiný, řeknu že kecá, ale zrovna Lenglet není fotbalista, kterej hraje nějak agresivně...

19.12.2019, 14:51

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat