LUIS ENRIQUE: ZASLOUŽILI JSME SI VYHRÁT

LUIS ENRIQUE: ZASLOUŽILI JSME SI VYHRÁT

Barcelona v dalším ligovém kole opět zaváhala a bod musel na poslední chvíli zachraňovat Lionel Messi, který z přímého kopu krásně vymetl šibenici. Luis Enrique měl na pozápasové tiskové konferenci pocit, že jeho svěřenci udělali vše, co bylo v jejich silách, aby si z Villarealu odvezli plný bodový zisk, podle něj jim však chybělo štěstí.

“Rád bych řekl, že Barcelona hrála špatně, ale tak to nebylo.”

“Proti Athleticu i Villarealu jsme podali uspokojivé výkony, které však vedly ke špatným výsledkům.“

„Villareal je tým, který hodně obdivuji a v obraně jsou jedni z nejlepších. I přes to si ale myslím, že Barcelona je kvalitnější. Víme, jak Villareal hraje s míčem i bez něj a věděli jsme o všech problémech, které by nám mohli způsobit. Mohli jsme je přehrát, ale chybělo nám štěstí."

„Zasloužili jsme si víc. Hodně jsme drželi míč a vytvořili jsme si hodně šancí, které jsme však nedokázali využít, a proto jsme museli zachraňovat bod na poslední chvíli. Máme co zlepšovat, to je jasné, ale jsme si jistí, že budeme pokračovat ve vývoji.“

 „Ligu nemáme ve svých rukou. Jsem si jistý, že dostaneme příležitost k boji o titul, ale to bude záležet na Realu Madrid. Zbývá ještě hodně zápasů a my budeme bojovat. Musíme se nadále zlepšovat a být silnější než kdy předtím, abychom to napravili. Nejtěžší věcí ve fotbale je dávat góly."

K nenominování Ivana Rakitice Lucho uvedl: „Já rozhoduji o tom, jaká bude sestava. To, že nebyl vybrán, s ním nemá nic společného.“

Po oznámení nominace se okamžitě vyrojily spekulace o přestupu chorvatského záložníka do Manchesteru City, které šéf barcelonské lavičky jednoduše zavrhl. „Nesmíte věřit všemu, co se píše v novinách. Ani 25% informací v nich není spolehlivých, ať už se píší v Chorvatsku, Španělsku či Anglii.“

A k nepísknutým rukám? „Nejsem ten, kdo by měl tyhle věci hodnotit.“

 


Zdroje: fcbarcelona.com, as.com, marca.com



Diskuze

Tak jestli si Lucho myslí, že poslední dva zápasy podala Barca dobré výkony, tak by měl opravdu odejít :/ Protože takto je nějaké zlepšení či změna taktiky v nedohlednu..

09.01.2017, 08:04

Och bože Lucho,tvoj čas sa naplnil.Si slepý a obmedzený,strácame body a ty to iste - zaslúžili sme si viac. Podľa čoho? Podľa mien,držania lopty,fínt?

09.01.2017, 08:08

Real si to muze prohrat uz jen sam, 5 resp. 8 bodu naskok, plus domaci zapas s barcelonou, co by vic chteli

09.01.2017, 11:52

tak mi přijde, že se předváděná hra hodnotí zejména podle výsledku (což na jednu stranu chápu..), a kdyby jsme včera vyhráli, tak tu možná skáčeme do nebes. Já teda viděl snahu a touhu vyhrát, to že se to nepovedlo je souběh okolností a chybějícího štěstí. Letos jsme rozhodně odehráli spoustu horších zápasů.. Otázka do placu, jakou taktitku byste změnili? Zejména v případě, že proti nám každý hraje autobus? Včera bylo šancí dost, to že je naše efektivita nízká, je druhá věc..

09.01.2017, 12:16

Já se řídím vyjádřeními LE a jsem psychicky za vodou.
Bilbao 1:2 ...... měli jsme remizovat!
Villareal 1:1 ........ měli jsme vyhrát!
Takže správně 4 bodíky namísto skutečně vykopaného jednoho. No neberte to od odborníka!?

09.01.2017, 12:45
MVD

Už táhni! Furt jenom brečí. Neříkám, že remíza na El Madrigal je katastrofa, horší je však herní projev a kecy Lucha.

09.01.2017, 13:26
Pajin MVD

Už táhni? Trošku úcty si zaslouží, ne? Přece jen má dost úspěchů...

09.01.2017, 16:43

Nezaslouží, udělal co udělal, je potřeba jít dál.

10.01.2017, 09:02

Dámy a pánové, já jsem zklamaný z herního projevu. Jsme bez myšlenky a nápadu a nějak nám zvlhnul prach. Neymar je střelecky velice impotentní a zatím myslím, že by letos netrefil ani prázdnou bránu. Dělá problémy obraně a strhává na sebe dva obránce, ale tím to končí. A nejvíc jsme zklamán, že ve Španělsku, kde jsou nejlepší týmy, které ovládají už několik let ligu mistrů, evropskou ligu, tak jsou tam nejhorší a nejmíň kvalitní rozhodčí a chráněni jsou až do nebes. Otřes nejenom v našich zápasech ale všude.
Ale je to fotbal a nejsme kapela, aby jsme pořád vyhrávali smileysmiley

09.01.2017, 15:11

Kamarádi, uděláme si krátkou cestu do minulosti. Komu z vás ještě slouží dlouhodobá paměť a pamatuje si období před necelými dvěmi

09.01.2017, 15:15
Vitessen Vitessen

dvěma lety, kdy jsem byli v obdovné situaci. Nedařilo se, všichni volali po změně trenéra po pouhém půl roce. Pak se začalo vyhrávat a Lucho bych za hrdinu.
Nyní se přesouváme zpět do současnoti. A hle, co se to děje s místními? Netvrdím, že mizérie není. Je, to všichni vidíme, ale dělat z toho takové závěry? Neodpustím si dloubnutí, jestli většina z vás řeší vlastní problémy tak radikálně, dovedu si dosti živě představit, jak na tom asi jste.
Dejte mu čas a věřte, že je chytřejší než kdokoli z nás.

09.01.2017, 15:19
Messias Vitessen

To ale není dle mého názoru to samé - ta samá situace, Před dvěma lety Lucho dost očividně nasazoval novou taktiku, na kterou nebyl tým zvyklý, bylo jasné, že to ze startu bude skřípat a konkrétně já jsem jej v té době určitě nevyhazoval. Teď to mýma očima vypadá, že už opravu Lucho neví co dělat, když to nejde. Proč už například nepresujeme jako dříve? A takovýchto aspektů by se dalo najít více. A já ty zápasy sleduju a hodnotím především podle hry, nikoliv podle výsledků, které jsou teď i hodně o štěstí či "zářezech" rozhodčích. Každý na to tady má svůj názor, což je v pořádku, ale nelze všechny, co jsou teď k LE kritičtí, házet do "jednoho pytle" :)

09.01.2017, 15:32
Messias Messias

A konkrétně mě v současnosti nejvíce děsí ty jeho vyjádření, kdy to opravdu vypadá, že jeho očima je vše naprosto v pořádku, což fakt není.

09.01.2017, 15:33

Co to je zase za kec? Jak zasloužili, kdybyste si něco zasloužili, tak byste vyhráli. Ale to musíte něco hrát a ne jako poslední dobou... Lucho ven prostě a ať sebou veme tak půlku toho rádoby hvězdného týmu.

09.01.2017, 15:50

Každý jeden zápas (až na zápas v San Sebastiane) sme si podľa Lucha zaslúžili vyhrať...áno šancí bolo, ale už takmer v každom zápase nás súper dokáže prečítať, herná taktika je asi taká, že dajte to Messimu, prípadne Iniestovi, ak oni nič nevymyslia tak máme smolu. Lucho by sa už nad tým mohol zamyslieť, Villarreal včera bránil skutočne výborne. Roberto musí do zálohy, oveľa viac by mal hrať Vidal, Denis momentálne na Barcelonu nedorástol ( možno proti slabším súperom ) Gomesa by možno trebalo inak využívať. No a ešte teraz podľa veľ denníkov Rakitič prestúpi za 50 mol (cena je fajn, horšie to je že nemáme náhradu) k City.

09.01.2017, 16:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Villarreal CF 17
4. Club Atlético de Madrid 16
5. Athletic Club 14
6. RCD Mallorca 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
30. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat