Luis Suárez si poranil pravé lýtko, zápas se Slavii na 99 % nestihne

Luis Suárez si poranil pravé lýtko, zápas se Slavii na 99 % nestihne

Další zdravotní újmu hlásí po sobotním utkání na Levante barcelonský tábor. Tomu se zranil hlavní útočník Luis Suárez, který má problém s lýtkem v pravé noze a musel předčasně ukončit své působení v tomto duelu.

Uruguayec Luis Suárez začal po zhruba půlhodině hry cítit nepohodlí v lýtkovém svalu a i přes prvotní pokusy o přechození byl nakonec donucen odejít z placu a přenechat své místo mladíkovi Carlesi Pérezovi, jenž jej vystřídal ve 41. minutě včerejšího zápasu 12. kola LaLigy Santander.

Po návratu do Barcelony se El Pistolero podrobil důkladným vyšetřením pod záštitou klubového zázemí a personálu a ty prokázaly blíže nespecifikované zranění, načež oficiální web opět stroze oznámil, že nemůže hrát a termín jeho návratu určí průběh rekonvalescence.

Deník Marca tvrdí, že si rodák ze Salta určitě odpočine v nadcházejících zápasech proti Slavii Praha a Celtě Vigo a v ohrožení je i další reprezentační vystoupení, na které by neměl odcestovat. V rámci listopadové pauzy čekají na jeho rodnou zemi zápas s Maďarskem a derby proti Argentině.

Dodejme, že Suárez dal v dosavadních dvanácti zápasech, které odehrál, 8 branek. Na Ciutat de Valencia měl jednu šanci, kterou mu lapil brankář Aitor Fernández. Barca v tomto utkání nakonec překvapivě padla 3:1 poté, co ztratila jednogólový náskok po proměněné penaltě Lionela Messiho.


Zdroje: fcbarcelona.com, fcbarca.com



Diskuze

marek99
Senior editor

Tak proti Slavii snáď útok
Dembélé - Griezmann - Messi

03.11.2019, 12:31
Tarja marek99

Jestli tohle ho k tomu nedonutí, tak už nic. smiley

04.11.2019, 09:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat