Marcos Alonso a Iñaki Peña (zatím) neregistrováni jako hráči prvního týmu

Marcos Alonso a Iñaki Peña (zatím) neregistrováni jako hráči prvního týmu

Barceloně se nepodařilo zapsat na soupisku všechny hráče díky transakcím klubu realizovanými na poslední chvíli. Mimo kádr zůstali Marcos Alonso, druhý gólman Iñaki Peña, a také Sergiño Dest a Clement Lenglet, s kterými už ale klub nepočítá, a nepředpokládá se, že by měl zájem tuto dvojici na soupisku zapsat. 

Vedení ,,Blaugranas" však na veřejnost přišlo s informací, že by všichni hráči měli být zaregistrováni nejpozději do konce příštího týdne. Případný start výše zmíněné dvojice v prvním domácím kole proti Cádizu je tak nejasný. Další z hráčů kteří jsou zatím mimo soupisku je nová posila na pozici stopera Iñigo Martínez. Ten je však zraněn, a v souvislosti s tímto faktem se bude dále řešit jeho zapsání. 

Barça musela při registraci dát přednost některým hráčům kvůli sportovním a ekonomickým faktorům. Například se proslýchá, že novic Ilkay Gündogan měl ve smlouvě klauzuli, která mu v případě neúspěchu s jeho registrací umožňovala vyvázat se ze smlouvy a opustit klub. 

Trenér Xavi však i přes drobné neúspěchy s registracemi hráčů bude mít na zápas úvodního kola LaLigy na hřišti madridského Getafe dnes večer téměř každý post zdvojen. Například pozice náhradního gólmana se za Peñu chopí talentovaný Ander Astralaga. 

Všichni si taktéž jistě pamatují situaci z loňského roku, kdy tehdy nová posila Jules Koundé byl na soupisku zapsán až po úvodních dvou kolech s Vallecanem a Realem Sociedad. 


Zdroje: https://www.sport.es



Diskuze

Tomu Destovi bych dal ještě šanci...a prý je volný Adama Traoré,to by byla dobrá naplast za dembeleho,na tom půlročním hostování se mi libil už jen jeho bojovností

13.08.2023, 19:59
Hanys Kamil87
Systémový administrátor

Adama Traoré už jako volný hráč podepsal ve Fulhamu.

14.08.2023, 09:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat