MESSI: CENY PATŘÍ TÝMU, NE POUZE MNĚ

MESSI: CENY PATŘÍ TÝMU, NE POUZE MNĚ

Na galavečeru v Barceloně si hvězda klubu vyzvedla ocenění Pichichi a cenu Alfreda Di Stefana. Mimo jiné se Messi vyjádřil i k sobotnímu El Clásicu se slovy, že by výhra přinesla cenný náskok v boji o titul. 

 Argentinec, který nedávno obdržel Zlatou kopačku, získal také cenu pro nejlepšího hráče ligy, Trofeo Alfredo Di Stéfano. Je to už jeho pátá cena tohoto druhu. "Už jich několik mám. Dříve byla cena jiná, těžší a větší," žertoval. "Jsem rád, že jsem ji znova dostal a Marce tímto děkuji za všímavost." 

O několik minut později se Leo vrátil na pódium, aby si vyzvedl svou čtvrtou cenu Pichichi. "Opět všem děkuji, cenu sdílím se všemi spoluhráči, kterým také patří velké poděkování. Je to cena pro tým, ne pro jednoho hráče, už jak jsem řekl u Zlaté kopačky. Není to můj hlavní cíl, spíše jde o tituly, ale pokud takové individuální ocenění dostanu, moc mě to těší."

Porážka Realu Madrid v následujícím střetnutí by vedení Barcy nad rivalem navýšila na 14, se zápasem k dobru pro Real. "Tři body budou velmi důležité, je to vždycky speciální zápas," poznamenal Messi. "Ještě na jejich stadionu, výhra by byla opravdu velká výhoda. Bude před námi ještě spousta ligových utkání, ale bylo by příjemné ukončit tento rok výhrou a prožít klidné svátky." 

Na dotaz, co by řekl na finále Mistrovství světa Argentina - Španělsko, odpověděl, že by to pro něj bylo opravdu úžasné. "Bylo by neuvěřitelné, zahrát si znova ve finále. Nejdříve se musíme soustředit na naši skupinu, která není vůbec jednoduchá a pak uvidíme, co se bude dít," ukončil Leo rozhovor. 

Předání cen se zúčastnil i president klubu Bartomeu a prezident La Ligy Javier Tebas.   


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

marek99
Senior editor

Gratulácia... smiley
Leo je inde, je najlepší o míle pred ostatnými, škoda že to niektorí nevidia ale do toho nás nič. My môžme byť radi že hrá práve v Barcelone smiley

18.12.2017, 22:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat