MESSI: JSEM NESKUTEČNĚ ŠŤASTNÝ

MESSI: JSEM NESKUTEČNĚ ŠŤASTNÝ

Messi s médii ve Španělsku příliš nemluví, ale po vítězství La ligy a hattricku proti La Coruně Leo promluvil s televizí Movistar.

"Jsem opravdu šťastný, po vítězství ligy cítím neskutečnou radost. Víme, jak komplikované je ligu vyhrát, to je důvod, proč to musíme oslavit se všemi našimi fanoušky. Zaslouží si to."

Podle Messiho nejsou pochybnosti o tom, že si Barcelona výhru zasloužila. V jeho hlase se ale trochu objevila lítost, když zmiňoval hroznou porážku proti Římu, se kterou se šance na treble rozplynuly.

"Byli jsme skvělí a neprohráli jsme jediný zápas. Prohráli jsme jenom jednou v Copa del Rey (proti Espanyolu) a v Římě, kde zápas skončil opravdu nečekaným výsledkem."

"Vyhrát ligu bez jediné prohry není rozhodně nic jednoduchého. Byla to speciální sezona, jiná než ostatní, protože jsme neprohráli jediný zápas. Některé momenty byly těžší, ale i tak jsme všechno překonali a to je něco neuvěřitelného."

A neuvěřitelná jsou i statistiky Barcy v posledních 10 letech. La liga se jim totiž podařila vyhrát sedmkrát. Messi si hattrickem upevnil první pozici v tabulce nejlepších střelců (32 branek) a je možné, že ho letos už nikdo nepřekoná. Na Ronalda má totiž náskok 8 branek a je zároveň králem asistencí (12).


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat