MESSI: NEVÍM, KDY SKONČÍM S FOTBALEM

MESSI: NEVÍM, KDY SKONČÍM S FOTBALEM

Hvězda FC Barcelony poskytla rozhovor pro oficiální magazín Španělské fotbalové federace. Messi se vyjádřil k několika tématům, včetně jeho plánů do budoucna.

Španělsko

"V kvalifikaci na Mistrovství světa 2018 byli opravdu dobří, jsou jistě kandidát na výhru. Hráči jsou na neuvěřitelné úrovni a je to soupeř, který by mohl všechny ostatní porazit. V Brazílii vypadli dříve, než se očekávalo, ale jsem si jistý, že v Rusku budou bojovat až do konce."

Finále Mistrovství světa

"Přál bych si, aby se Argentina dostala až do finále, klidně bych se upsal k tomu, aby se hrálo finále Argentina - Španělsko. Byl by to výjimečný zápas. Strávil jsem tady hodně času, znám hráče Španělska dobře, takže uvidíme. Doufám, že se to stane.. ale Argentina musí vyhrát!"

Legenda

"Považuju se jenom za dalšího z hráčů, nic jiného. Nakonec je stejně každý fotbalista jiný, máme odlišné charakteristiky. Motivuje mě to, když hraju proti skvělým hráčům. Musíte se něco naučit z každého zápasu a od každého protivníka."

Jeho budoucnost

"Tak to je rozhodně ta nejtěžší otázka. Ještě vůbec nevím! Moje nadšení a naděje rostou každý den. Je přede mnou ještě mnoho výzev, které bych chtěl zvládnout, tím myslím spíš týmové. Více trofejí, více gólů. Teď se mi daří dobře, ale sám přesně nevím, kdy svět fotbalu opustím. Možná je zatím docela brzo na to, abych o tom přemýšlel. Jsem si ale vědom toho, že ten den jednou přijde." 

 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Minimálne do 50 Leo. Keď mohol Chelios, prečo nie ty.

03.04.2018, 20:33
puq

uz teraz mozeme povedat, ze bola futbalova era pred messim, potom ta neskutocna sucasnost v ktorej zijeme s messim a potom najtazsie bude ak messi skonci, to budu roky nostalgie...musime si uzivat kazdy zapas a kazdu minutu ked je na ihrisku, lebo ak skonci, tak to bude tazke pozerat na ten futbal

04.04.2018, 06:51

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat