Messi: Neymarův návrat by byl komplikovaný

Messi: Neymarův návrat by byl komplikovaný

Barcelonský kapitán poskytl rozhovor argentinské stanici Metro 95.1 a nevyhnul se otázkám na svého bývalého spoluhráče. Promluvil také o tom, proč odmítl životní smlouvu s Barcelonou.

Z rozhovoru vyplynulo, že spousta lidí Neymara v Barceloně nechce. "Pořád spolu mluvíme a máme skupinu na WhatsAppu, kde je i Luis Suárez. Každou chvíli si píšeme. Téma jeho návratu je komplikované. Za prvé proto, že by pro něj bylo těžké odejít. Za druhé kvůli tomu, jakým způsobem odešel. Někteří lidé v klubu a někteří členové jej zpátky nechtějí. Je jedním z nejlepších hráčů na světě, ale rozumím i té druhé stránce. Je to složité."

Messi dále uznal, že La Lize chybí i Cristiano Ronaldo. "Bylo dobré, když hrál v La Lize za Real Madrid. El Clásico bylo o to výjimečnější a španělské lize přidával na hodnotě."

Výsledek obrázku pro messi ronaldo

Na rozdíl od svého věčného konkurenta se však z "domova" nechystá, i když životní smlouvu s Barcelonou odmítl. "Byla mi nabídnuta životní smlouva, stejně jako Iniestovi. Řekl jsem jim, že nechci kontrakt, který by mě nutil zůstat, protože tu nechci být, pokud nebudu šťastný. Chci makat, hrát a ne tu být jen kvůli tomu, že mám smlouvu. V Barceloně bych však chtěl zůstat po zbytek svého života."

"Znám Barcelonu dobře. Prošel jsem si La Ramblu, byl jsem v Sagrada Familia, ale rád bych tam zašel i se svými syny. Ještě toho moc neviděli, chtěl bych s nimi jít ven, zajít někam na večeři, kde mě nikdo nezná. To samé bych rád udělal i v Rosariu."

"Hodně mluvím s Riquelmem. Pozval mě na jeho rozlučku a byl bych rád, kdybych mohl přijít. Roman si zaslouží velké rozloučení po tom, co všechno udělal pro fotbal a pro Bocu."

Související obrázek


Zdroje: sport-englsh.com, fcbarca.com, goal.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat