MESSI: SNAŽÍM SE BÝT VÍC TÝMOVÝ HRÁČ, NE TAK SOBECKÝ

MESSI: SNAŽÍM SE BÝT VÍC TÝMOVÝ HRÁČ, NE TAK SOBECKÝ

Dvěma góly do sítě gólmana Chelsea Courtoise se Messi přidal do klubu střelců 100 branek v Lize mistrů, kam už nějakou dobu patří i Cristiano Ronaldo. Fanoušci věří, že Leo dokáže vyrovnat Ronalda, který má momentálně na kontě 117 gólů. 

Stačilo mu na to 123 zápasů, což je vzhledem k prestiže soutěže skvělé číslo. Ve čtvrtfinále s AS Řím může Messi své statistiky ještě zlepšovat, v posledním střetu týmů, který skončil vítězstvím Blaugranas 6:1 dal Leo 2 branky. 

70 % čtenářů španělské verze časopisu Marca si myslí, že Messi rozdíl 17 gólů dorovná. Jedním z argumentů může být, že je mladší nebo že je nejspíš v nejlepší formě v celé kariéře. I přesto zůstává skromný a koncentruje se více na celkový úspěch týmu, než na svou formu a střílení gólů. 

"Dříve jsem se dostal k míči a jel jsem si svou vlastní hru. Teď se snažím hrát více pro tým. Míč jde přes mě častěji a nezkouším zakončovat tak často, jako dřív."

"Už nejsem tak sobecký. Snažím se tvořit hru z jiné pozice. Běhám stejně jako předtím, ale dělám teď věci jinak," řekl Leo v rozhovoru pro americkou televizi. 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat