Messi: Život a fotbal už nebudou stejné, jako předtím

Messi: Život a fotbal už nebudou stejné, jako předtím

Lionel Messi se pro magazín El País nechal slyšet, že nic nebude identické, jako bylo před koronavirovou pandemii, ať už jde o profesní svět, tak normální každodenní život.

Snad každý má pochybnosti o tom, jak bude vypadat svět po tom všem, co se stalo. Kromě karantény a situace, která nás překvapila všechny, to hodně lidí špatně snášelo, jelikož na ně měla pandemie opravdový dopad. Někteří přišli o rodinné příslušníky a přátele a ani se s nimi nemohli rozloučit. Domnívám se, že v průběhu této krize došlo k hodně negativním věcem, ale nic nemůže být horší, než přijít o člověka, kterého máte nejraději. Způsobuje to velkou frustraci a ve většině případů je to dle mého nejvíce nespravedlivé.

Fotbal už nebude stejný a nejenom on - také život už nebude takový, jaký byl. Budu na tuto pandemii vzpomínat s žalem a frustrací nad těmi, kteří trpěli nejvíce a přišli o své milované. Jsem rovněž velmi vděčný lidem, kteří bojovali s virem v sanitární centech. Vracíme se k tréninkům, zápasům a tomu, co jsme dělali běžně, ale všechno bude muset být implementováno nanovo a postupně. Bude to divné pro sportovce a v podstatě kohokoliv, kdo musí změnit svou pracovní rutinu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat