MESSIHO ČTVRTÝ STŘET SE ŠPANĚLSKEM

MESSIHO ČTVRTÝ STŘET SE ŠPANĚLSKEM

Messi už proti reprezentaci Španělska stál dohromady třikrát. Na kontě má jednu výhru, dvě porážky a dva góly. V úterý se na stadionu Atletica Madrid Wanda Metropolitano potkají znova. 

První zápas proti Španělsku byl v Murcii 11. října 2006. Byl to přátelský zápas a Španělsko vyhrálo 2:1. Messi byl v základní sestavě a hrál 61 minut. 

Druhý zápas spolu týmy odehrály 14. listopadu 2009 a Španělsko opět vyhrálo 2:1. Messi hrál celých 90 minut a dal jediný gól Argentiny. 
Jejich poslední setkání byl opět přátelský zápas, tentokrát v Buenos Aires. Argentina tentokrát Španělsko doslova smetla 4:1 a Messi dal opět jednu branku. 

Bude to pro něj 124. zápas za reprezentaci a bude mít možnost navýšit hranici 61 gólů, které už vstřelil. Spekulovalo se o nějakých svalových problémech. Minulý týden proti Itálii nenastoupil. "Nějaký čas mě teď trápilo svalové zranění. Chci hrát vždycky, ale cesta na Mistrovství světa je dlouhá. Rozhodli jsme se tento zápas raději vynechat. Co se ale týče zápasu se Španělskem, to jsem velmi optimistický," řekl Leo před prvním zápasem přípravy. Po absenci na sobotním tréninku se Messi v neděli na tréninkovém hřišti Realu Madrid přidal k týmu, takže by měl v úterý nastoupit. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat