MESSIHO LA LIGA

MESSIHO LA LIGA

Těžko říct, jak by včerejší utkání dopadlo, kdyby na hřišti nebyl Messi. Možná by gól dal někdo jiný, možná ne. Každopádně klíčovým mužem zápasu byl právě Leo. Jeho gól byl jediný, který padl a Barceloně výhra zajistila cenné tři body a výhodu v boji o titul. 

Osmibodový náskok je zpátky a Barcelona se teď může v čele tabulky trochu uklidnit a soustředit se na odvetu Ligy mistrů s Chelsea. I když ještě pořád nic není vyhráno, čekají na ně těžké zápasy a v květnu se na Camp Nou hraje El Clasico. Pokud má ale někdo nutkání říct, že už je La liga teď v kapse, bude asi nejprve třeba děkovat Messimu. Včera se opět projevil jako zachránce Blaugranas. Dal už šestý gól z přímého kopu v této sezoně. 

Jeho statistiky nám toho řeknou dost. Ve 27 zápasech La ligy otevřel skóre desetkrát a 23 gólů trefil, když nastoupil v základní sestavě, jeden, když přišel z lavičky. Z 24 branek máme jeden hattrick a čtyři zásahy proti Eibaru. Faktem je, že se Messimu prakticky nikdo nepřiblížil, i když i Suárez má v La lize našlápnuto dobře, o 4 branky ale zaostává. Messiho schopnost udivovat a potěšit své fanoušky, štvát a mást soupeře zůstává silnou jako nikdy předtím. Uvidíme, co ve zbytku sezony ještě předvede. 

Jeho včerejší gól stojí rozhodně za připomínku:


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Messi je pacient, mimozemšťan, cvok, boh. Messi je vo futbale všetko. Nie som veru veriaci človek, ale ĎAKUJEM BOHU, že som mohol vidieť Messiho niekoľkokrát naživo a že ho naživo ešte uvidím. Ďakujem, Bože, ďakujem Messi.
A to myslím úplne vážnesmiley

05.03.2018, 12:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat