MINU UVIDÍME I PŘÍŠTÍ SEZONU

MINU UVIDÍME I PŘÍŠTÍ SEZONU

Tým trenérů FC Barcelony už se rozhodl, že Yerry Mina příští sezonu opět dostane šanci. Zvažovalo se hostování, ale trenéři tuto možnost zavrhli. 

Jeho věk a množství času, které měl, aby si zvykl na herní styl a všechno okolo ho zatím zdržovaly. Ernesto Valverde se svým týmem jsou však přesvědčeni o tom, že může být pro klub důležitým hráčem. Ještě podle něj úplně neukázal, co všechno v něm je. 

Rozhodnutí už je definitivní, takže Mina bude spolu s Piquem, Umtitim a Vermaelenem nadále patřit ke středovým obráncům Barcy. Dostane tak šanci, aby v příští sezoně hráčsky rostl. A s tolika zápase je pro něj nastupování z lavičky klíčem k úspěchu, toho si je Valverde vědom a upozornil na to. Spousta týmu chtěla Minu na hostování. Girona, Sevilla, Valencie a Villarreal by ho v týmu uvítali. Ale Barca má v hráče, který je stál 9 milionů Euro + bonusy, pořád víru. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Jo hostování...hmmmmmsmiley:-Dsmiley Ernesto Valverde se svým týmem jsou však přesvědčeni o tom, že může být pro klub důležitým hráčem. Ještě podle něj úplně neukázal, co všechno v něm je...Jako vážně? Copak měl pořádně možnost?smileysmileysmileysmileysmiley Tak tvl já nevim no, on má debut srovnatelnej třeba s Umtitim když přišel a on o něm někdo bude pochybovat?

29.03.2018, 15:25

smiley ... Tenhle článek mně taky dost rozesmál... Vždyť ten kluk přišel skoro před 2 měsícema, hrál sotva 2 zápasy a tady se o něm mluví jako kdyby bojoval o místo 2 sezóny ! To mně hlava vážně nebere....

30.03.2018, 09:10

Ono je to v podstatě jednoduché, buď dostane prostor a zapracuje se a nebo odejde a potvrdí se naše zoufalá práce a radši koupíme nějakýho předraženýho třicátníka či předražený Van Dijky nebo tak. Protože ten kluk na to 100% má, má uplně všechno co má stoper mít. Jsem naprosto přesvědčen že pokud bude hrát, tak brzy vytvoří dvojku s Umtitim. Piqué tu nebude věčně a navíc víme jaké dokáže mít výkyvy.

30.03.2018, 16:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat