Morey: To já jsem se rozhodl odejít z Barcelony

Morey: To já jsem se rozhodl odejít z Barcelony

Bývalý hráč Barcelony a odchovanec jejího prvního soupeře po koronavirové odmlce, Mateu Morey, byl hostem pořadu „El Larguero“ na rozhlasové stanici Cadena SER. V něm tento pravý bek, nyní ve službách Dortmundu, objasnil okolnosti svého odchodu z Katalánska a výkony, které předvádí v dresu Borussie.

Jsem velmi potěšený a vděčný z možnosti hrát a trénovat vedle hráčů jako Haaland. Je to populární hráč, o kterém se hodně mluví. Je tak dobrý jako v televizi. Achraf? Skvělý fotbalista, který se letos v Dortmundu našel. O jeho návratu do Realu nemluvíme, ale nepřekvapil by mne a to kvůli úrovni, kterou předvádí. Dokáže si vybojovat místo v základní sestavě Realu.

Rozhodnutí odejít z Barcy jsem udělal já. Domníval jsem se, že Borussia byla nejlepší volbou pro růst a jsem v ní díky Barceloně. Nyní jsem velmi spokojený v Dortmundu, kam jsem přišel, protože jsem se domníval, že budu mít větší šanci zahrát si profesionální fotbal. A budoucnost? Tu nikdy neznáte. Ve fotbale se všechno několikrát mění.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat