MUSÍM SE Z TOHO POUČIT, MÍNÍ NEYMAR O SVÉ ČERVENÉ KARTĚ

MUSÍM SE Z TOHO POUČIT, MÍNÍ NEYMAR O SVÉ ČERVENÉ KARTĚ

Brazilec přiznává, že udělal chybu, když se nechal ve 31. kole LaLigy proti Málaze hloupě vyloučit. Nicméně věří, že jeho první napomenutí nebylo fér a žlutou kartu neměl dostat.

Neymar je velmi sebekrticiký, co se týče jeho červené karty, kterou byl odměněn v prohraném zápase proti Málaze a následného 3 zápasového trestu. V úterý o tom promluvil pro televizní stanici Bein.

"Myslím si, že druhá žlutá karta mi byla udělena oprávněně, fauloval jsem, když jsem se až moc tvrdě snažil získat balón. Je mi jasné, že se z toho musím poučit. Ale první žlutou kartu jsem vidět neměl," míní brazilský křídelník.

Gil Manzano první žlutou kartu Neymarovi udělil za to, že si zavazoval tkaničky před přímým volným kopem, který měl zahrávat celek z Andalusie. Druhou kartu viděl za již zmíněný faul a na cestě do šatny si neodpustil ironickým potleskem pochválit rozhodčího, což vyústilo v následný 3zápasový trest, který zahrnoval i El Clasico.


Zdroje: http://www.sport-english.com http://www.soccer123.net



Diskuze

Keď si Ney mal jednú žltú, nemal si ísť tak tvrdo do toho súboja, nebol to dôležitý súboj, ten hráč nešiel sám na bránu, bolo to pri čiare, ďaleko od našej brány. Bola to hlúposť a pouč sa, čo je dôležité, nie emócie, ale hlava nech rozhoduje.

10.05.2017, 13:34

Neymar sa ukľudní. V momente, keď pochopí, že s chladnou hlavou sa hrá lepšie a koncentrovanejšie (bože, to je čo za slovo?smiley), stane sa najlepším hráčom sveta. A keď skončí Leo, potom bude Neymar najlepší aj vo vesmíresmiley.

10.05.2017, 17:01

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat