Novinky z tréninkového hřiště Barcelony před posledním zápasem roku: Fati zraněn, Arthur a Dembélé pokračují v rekonvalescenci

Novinky z tréninkového hřiště Barcelony před posledním zápasem roku: Fati zraněn, Arthur a Dembélé pokračují v rekonvalescenci

Barcelonští fotbalisté mají za sebou dvě jednotky před závěrečným utkáním v roce 2019, kterým bude to sobotní na domácí půdě proti Deportivu Alavés. Na nich se zranil Ansu Fati, jenž má problém s kyčlí a přidává se tak k dosavadním dvěma marodům z áčka.

Ve čtvrtek dopoledne se Blaugranas vrátili do práce po bezbrankové plichtě s Realem Madrid. Na place číslo 1 v komplexu Ciutat Esportiva se prezentovali i béčkaři a to konkrétně Iňaki Peňa, Dani Morer, Óscar Mingueza, Ronald Araújo, Álex Collado, Riqui Puig, Hiroki Abe a Carles Pérez. Kvůli horečce naopak stejně jako v El Clásiku scházel Sergio Busquets.

V pátek se však už vrátil do hlavní skupiny vrátil i on, nicméně Katalánci čítali jinou novou absenci. Ansu Fati si pohmoždil kyčel a chyběl jak na trénování, tak i v následné dvacetičlenné nominaci na střetnutí proti Babazorros se startem ve 4 hodiny odpoledne. Mladičký křídelník tak pracoval o samotě, podobně jako od čtvrtka i Ousmane Dembélé s Arthurem Melem.

Spolu s ostatními členy prvního mužstva cvičili na závěr pracovního týdne i Peňa a Pérez, přičemž posledně jmenovaný se dostal i na soupisku. Dodejme, že Ernesto Valverde, jenž ještě před tréninkem podal tiskovou konferenci v sálu Ricarda Maxenchse, z ní bude muset vyškrtnout hned 3 jména a poslat je na tribunu Camp Nou, aby splnil regule LaLigy o sedmi náhradnících.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat