OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ KLUBU KE GRIEZMANNOVI

OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ KLUBU KE GRIEZMANNOVI

FC Barcelona v sobotu zveřejnila prohlášení, kterým se vyjadřuje k informacím, které se v posledních hodinách objevily v souvislosti s jejich zájmem o Griezmanna. V prohlášení klub vyjádřil svůj respekt ke Atléticu Madrid.

V několika médiích se objevily zprávy o tom, že bude Griezmann v létě první podepsaný hráč Barcy na sezonu 2018/19 a že je mimo jiné velkým oblíbencem prezidenta Bartomeua. Barcelona se měla pokusit vyjednávat, aby nemusela platit klauzuli, jejíž výše je stanovena na 100 milionů Euro. K přesunu mělo dojít v průběhu Mistrovství světa v Rusku. Klub však dnes odpoledne všechny tyto spekulace popřel: 

"FC Barcelona silně popírá informace, které se objevily v několika posledních hodinách v různých médiích a týkaly se hráče Atlética Madrid, Antoine Griezmanna. Objevily se zprávy, že došlo k dohodě s naším klubem. FC Barcelona vyjadřuje své námitky v souvislosti s těmito tvrzeními a opakuje, že Atlético Madrid plně respektuje."

Kromě popření těchto mylných tvrzení chce Barca také udržet dobrý vztah s Atléticem, které v minulém měsíci Barcelonu nahlásilo FIFA za komentáře Guillerma Amora týkající se Griezmanna.  


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat