Otec Lamine Yamala pobodán v Mataró

Otec Lamine Yamala pobodán v Mataró

Mounir Nasraoui, otec hráče FC Barcelona Lamine Yamala, byl dnes (středa 14.8.) v noci pobodán na parkovišti v Mataró, jak uvedla Mayka Navarrová v deníku La Vanguardia. Otec mladého hráče, který byl v létě jedním z hlavních protagonistů španělského reprezentačního týmu na Euru v Německu, byl převezen do nemocnice Can Ruti v Badaloně, kde se jeho stav zlepšuje.

I přes vážnost situace je Mounir mimo nebezpečí a situace je klidná. Pokud bude vývoj otce Lamineho Yamala nadále pozitivní, očekává se, že bude zítra (ve čtvrtek) propuštěn z nemocnice. Lamine Yamal je o vývoji svého otce informován, ale neočekává se, že by měl do nemocnice dorazit.

Laportův bývalý švagr Alejandro Echevarría, kterému prezident Blaugrany důvěřuje, se vydal do nemocnice, aby podpořil fotbalistovu rodinu.

Odpovědnost za případ převzala vyšetřovací jednotka Mossos d'Esquadra v Mataró. Dnes večer se ve spolupráci s městskou policií podařilo najít několik svědků incidentu, při němž byl Lamineho otec napaden nožem, a první tři osoby již byly zatčeny za pokus o vraždu, po čtvrté osobě se pátrá.

Zdroje obeznámené s případem uvedly, že úřady pracují na objasnění skutečností, i když je zatím příliš brzy na to, aby bylo možné přesně určit, jak k útoku došlo. Sama novinářka Mayka Navarrová v RAC 1 dodala, že Mounir Nasraoui mohl dostat "více než jednu bodnou ránu".

Stejný zdroj uvádí, že agrese by mohla souviset s předchozí hádkou z neznámých důvodů, do které byl Mounir Nasraoui údajně zapleten.

Vyšetřování stále probíhá, aby se objasnily přesné okolnosti incidentu.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Tak snad to opravdu tatík zvládne. Být ale pobodán kvůli hádce... s kým se to proboha střetnul? To muselo být jelito...

15.08.2024, 12:14
Myšák karlos
Systémový administrátor

To jsou Maročané v Barceloně 🙃 Takto se chovají každý den…

15.08.2024, 13:31

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. CA Osasuna 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
19. Pedri 2
57. Jules Koundé 1
58. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat