PACO ALCÁCER: MENTALITA TÝMU DĚLÁ HODNĚ

PACO ALCÁCER: MENTALITA TÝMU DĚLÁ HODNĚ

Kvůli žlutým kartám do dnešního zápasu místo Suáreze nastoupil Paco Alcácer. Do základní sestavy se tak dostal letos poprvé od únorové remízy 0:0 s Getafe. Tentokrát ale útočník otevřel skóre zápasu a dopomohl Barceloně k vítězství. 

"V druhém poločase jsme odpočívali," přiznal Paco. "Snažil jsem se pomoct týmu, jako vždycky. Když můžete, tak musíte na hřišti nechat vše, někdy dokážete pomoct i góly."

Bývalý útočník Valencie věří, že právě přístup týmu je klíčem k úspěchu: "Myslím si, že mentalita týmu dělá hodně. Když jdeme na hřiště, nemyslíme na to, jaký je momentálně stav tabulky. To proto pokračujeme tímto způsobem."

Rozhodně nelze popřít, že velký faktor dnešního zápasu byl Lionel Messi, který skóroval druhý a zároveň poslední gól zápasu. 

"Každý den udělá něco nového. Dává více gólu a my všichni jsme díky tomu šťastní," řekl Paco na závěr.

Dnešní vítězství je jen pokračováním v cestě La ligou bez porážky.  Barcelona svou formu ale ukázala i v Lize mistrů a k průběhu sezony řekl pár slov i trenér Valverde: "Lidé od nás začnou očekávat, že vyhrajeme treble. Máme šanci, ale je před námi ještě dlouhá cesta."

"Co se týče La ligy, chtěl bych ji ukončit bez porážky, ale proč o tom mluvit teď? Můžeme klidně prohrát další zápas, je třeba čekat a uvidíme, co se bude dít. Zbytek sezony bude hodně těžký, ale pokud se udržíme v téhle formě, tak budeme blízko cíli," uzavřel trenér debatu. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat