PAULINHO MÁ NABÍDKU OD BARCELONY

PAULINHO MÁ NABÍDKU OD BARCELONY

28letý středopolař, který je podle svých slov v Číně spokojený a neví, co se stane, potvrdil, že jeho agent jedná s FC Barcelonou.

Brazilský středopolař aktuálně hájící barvy čínského Kantonu Evergrade v exkluzivním rozhovoru pro ‚Globoesporte.com‘ potvrdil, že od Barcelony dostal nabídku. Paulinho, který je v Číně spokojený, přiznává, že jeho agent s katalánským velkoklubem vyjednává.

Došlo ke kontaktu s mým agentem. Je tu určitá nabídka, to je pravda a můj zástupce s klubem jedná. Nicméně, aktuálně jsem v Číně spokojený, a to jak z profesního, tak i z osobního hlediska. Když jste v takovéto situaci, je velmi těžké, rozhodnout se,“ řekl Paulinho v rozhovoru.

Paulinho má o čem přemýšlet. Na jedné straně je šance hrát za jeden z největších klubů na světě a na druhé straně si může dál užívat své působení a život v Číně. S blížícím se světovým šampionátem, risk, že nebude pravidelně nastupovat do zápasů, by mohl být stěžejní při jeho rozhodování. Připomeňme, že Paulinho si již prošel těžkou zkušeností při jeho posledním působení v Evropě, a to v Tottenhemu.

Podle ‚Globoesporte.com‘ by při jeho rozhodování mohla být stěžejní i fyzická stránka. Jestliže by přijal nabídku Barcelony, musel by být připraven nastoupit do zápasu téměř každé tři dny, zatímco v Číně je zápasový rozvrh poněkud volnější.

„Je zde spousta věcí, které musím zvážit před tím, než učiním finální rozhodnutí, jedna z nich je i moje spokojenost. Jedna z těch mnoha věcí je i způsob jakým se věci ubírají tady v Číně s mou partnerkou. Opravdu to tu máme rádi, lidi, klub, to jak se mi daří na hřišti atd. Pravdou je, že jsem se zatím nerozhodl. Na druhou stranu, jsem na sebe velmi pyšný, že se o mě zajímá klub, jakým je Barcelona. Je to k nezaplacení,“ dodal Paulinho.

A co Vy, přáli byste si tu Paulinha? Dejte vědět do komentářů.


Zdroje: sport.es weloba.com



Diskuze

To sú zas mená toto. Začne to Verrattim a skončíme pri Filipovi Kopúnkovi. Som fakt zvedavý, kto nakoniec príde a odíde.

25.06.2017, 19:53

ne nepřál

26.06.2017, 07:59

a k čemu by nám jako byl? Sakra nejsme Valencie......

26.06.2017, 11:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat