PAULINHO SE PRÝ VRÁTÍ DO ČÍNY

PAULINHO SE PRÝ VRÁTÍ DO ČÍNY

Paulinho Bezerra se po jedné sezoně v Barceloně vrací do Guangzhou Evergrande, píše deník Mundo Deportivo. Po vyřazení Brazílie na mistrovství světa se 29letý reprezentant vydal do Katalánska, kde má dojednat podmínky svého přestupu.

"Zítra nebo pozítří se sejdu se svým agentem v Barceloně, abychom probrali mou budoucnost. Mám nabídku z Číny a ještě jednu od dalšího klubu, ale taky můžu zůstat v Barçe," prohlásil Paulinho po včerejším utkání Brazílie s Belgií. Nyní už je prý rozhodnutý: přestoupí zpět do Guangzhou.

Klub z Kantonu za Paulinha údajně zaplatí 50 milionů eur, tedy o 10 milionů vyšší částku, než za jakou loni přicházel do Barcelony. V jejím dresu přitom předváděl přinejmenším uspokojivé výkony, avšak v nejdůležitějších zápasech moc času nedostal, což ho podle Mundo Deportivo přimělo kývnout na lukrativnější kontrakt. Důvodem, proč se záložník ze Sao Paula snaží jednání co nejvíce urychlit, je skutečnost, že v Číně se přestupové okno uzavírá už za týden.


Zdroje: sport.es, mundodeportivo.com



Diskuze

juchů... smiley
jestli se takovej deal povede, tak má za mne vedení malé plus... smiley

trhnout na něm 10 míčů je čupr a jeho roli v týmu klidně převezme Raketa (přijde-li Thiago do základu), nebo Roberto s Rafinhou...

smiley

08.07.2018, 06:35
karlos robin

Jako u nás hraje skvěle a když o něj teť přijdem,ztratíme výborného hráče. Musíme si ale uvědomit, že on už lepší nebude a že když ho prodáme teť . tak to bude ještě se ziskem.Za rok či za dva by to už mohlo být se ztrátou.

08.07.2018, 07:38
robin karlos

Paulinha vidím jako silového box-to-box záložníka, schopného vypomoci jak v obraně, tak v útoku. Něco jako za Guardioly Keita. Daleko více ale potřebujeme kreativního tvůrce hry, který může okamžitě nastoupit do základu, abychom co nejvíce zaplnili mezeru po odchodu Iniesty a Xaviho. Tudíž pokud bychom za něj obdrželi alespoň tolik, kolik nás stál, okamžitě bych se zaměřil na příchod Thiaga a Paulinhovy úkoly, jak jsem již psal výše, si rozeberou ostatní záložníci, kteří nebudou hrát přímo základ. Za tuhle variantu jsem mnohem raději i vzhledem k Rafinhovy, který je mladší, v systému zaběhanější, může se ještě značně zlepšovat a nedostali bychom za něj tolik.

Záloha ve složení Coutinho,Thiago,Denis,Sergio,Arthur,Roberto,Raketa a Rafinha by tak byla nabušená prakticky v jakémkoliv rozestavení, disponovala by našlapanými náhradníky pro rotaci a Denis s Rafinhou a Robertem by klidně mohli zaskakovat na křídlech, respektive v obraně... smiley

08.07.2018, 08:20
karlos robin

To by byla paráda..:!!

08.07.2018, 10:27

Predaj Paulinha za 50 mil. je dobrý obchod. Proti Chelsea už herne nestíhal a v budúcej sezóny by hrával asi čoraz menej.

Ja som si želal, aby Barca kúpila do zálohy Fabinha z Monaca. Toho kúpil LFC za 50 mil. Možno ho Barca kúpi o dva roky za 120 mil.

Peniaze za Paulinha by sa mohli investovať do kúpy De Jonga, Kantého alebo Williana.

Moje tipy na posilnenie ofenzívy: De Bruyne, Hazard, Douglas Costa (proti Belgicku hral výborne), Coman, Rabiot, Lozano, Isco, Mbappe... Do obrany: na Ms ma zaujal Laxant z FC Janov, Alaba, Škriniar...

Ak sa v nasledujúcej sezóne nepodarí prejsť Barce cez štvrťfinále LM, vedenie by malo pouvažovať nad zmenou trénera. MS ukázali, že moderný futbal sa hrá viac priamočiaro. Mužstvá, ktoré mali veľa prihrávok pohoreli. Barca má na to vhodných hráčov (Messi, Dembele, Suarez, Alba, Coutinho), len treba upraviť herný systém. Menej prihrávok a viac sa tlačiť dopredu. Keď Barca naposledy vyhrala LM, tak to bolo preto, lebo hrala priamočiaro, ale potom to spadlo na to hádzanárske obliehanie brány. Štvrťfinálových vypadnutí v LM bolo už dosť.

08.07.2018, 11:28
karlos Rivaldinho

Jako ty posili by byly pěkný.My ale nemůžeme kupovat TOP hráče , protože nám je vždy prodaj s nějakou tou 20-30M přirážkou zato,že jsme přece Barca a máme nato....:(.

08.07.2018, 12:02
Pajamen Rivaldinho

Isco, Hazard, Mbappe, De Bruyne.
Tohle neni FIFA

08.07.2018, 13:40
Meshuggah82 Rivaldinho

S tím Laxantem souhlas. Jinak to není FIFAsmileyPokud odejde Paulinho a třeba i Ivan,jak tady někdo píše ,tak by jsme potřebovali někoho defenzivě laděného do zálohy, protože Sergio už taky není co býval. Třeba Kante by byl pecka. A pokud ne,tak bych tam klidně nechal zaučovat Roberta,ktexy tam v minulosti už taky párkrát zaskakoval a jako vždy to nebylo vůbec špatné. Jinak do ofenzívy na pravé křídlo máme Dembeleho a Messiho,takže posily tipu Douglase Costy nebo Wiliana nechápu. Spíš bych řešil levou stranu,kde po odchodu Neye pořád není žádná jistota. Couts podle mě jednoznačně patří na post Iniesty a jako jeho záskok Denis. Na tom levém křídle by to mohl zkusit i Dembele, který zleva hravá sem tam i v reprezentaci a taky vůbec ne špatně.
No jinymi slovy,materiál máme,ne že ne. Stačí ji jen správně poskládat a nechat hrát, ať je taky nějaká souhra.

08.07.2018, 15:14

Veľa závisí od toho, koho sa podarí predať. Čítal som napr. o Mourinhovom záujme o Rakitiča. Bartomeu by mal mať stále niekde v šuflíku 100 mil. čo boli plánované za Griezmana. S peniazmi za Paulinha by to bolo hneď 150 mil. a za to sa dá kúpiť takmer každý (okrem Neymara, Mbappého a Kanea).

08.07.2018, 13:23

Official:
Paulinho will play at the Chinese club on loan for one season, after which it must purchase the Brazilian midfielder

08.07.2018, 21:43

smileysmileysmiley
Tak jestli ta opce na Paulinha bude povinná jako u Rafinhy v Interu, tak je to obchod století.... smiley

Koupit téměř 30letýho hráče na lavičku za 40M a následně poslat hostovat zpátky do Číny, to je pecka... Dost se zdráhám uvěřit tomu, že nám po sezóně zaplatí 50 míčů...

Nu což, uvidíme...

Thiago IN... smiley

09.07.2018, 05:16
blaugrana robin

Opcia povinná nie je.

09.07.2018, 10:59
robin blaugrana

V tom případě to je tak stupidní, že se tomu nějak nechce věřit.... to už je tak okatá zpronevěra a praní peněz, že to musí vidět i slepý s půlkou mozku...

Je to smutný příběh, co se děje s FC Barcelonou poslední roky...smiley

09.07.2018, 14:49
Pajamen blaugrana

Bože my sme ale trapnej tým. Kluci sice můžou ukopat 7 titulů za 10 let, ale díky našemu vedení mám stejnak staženej žaludek
Jsme děvky přestupního trhu - Každej u nás nakupuje zadarmo, ale prodá nám jen za draho. Kocourkov.
Jestli tohle není praní peněz tak už nevim co :/
Samozřejmě do těhlech věcí nevidim a všech závěrů sem se dovtípil v rozčílení sám bez jakýchkoliv důkazů, ale k těm se normální smrtelník nikdy nedostane :(

09.07.2018, 16:04

Takže po sezóně se jim nebude chtít zaplatit 50 milionů za více než 30letého hráče a vrátí nám ho. Výhodný je to jen pro Číňany a samozřejmě Paulinha. A Gomez samozřejmě zůstane.

11.07.2018, 16:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat