PIQUÉ GRATULOVAL, LEVANTE SI OPĚT STĚŽOVALO A DENIS NA ODCHODU?

PIQUÉ GRATULOVAL, LEVANTE SI OPĚT STĚŽOVALO A DENIS NA ODCHODU?

Barcelona včera prohrála na půdě Sevilly, ani to však fanouškům nezkazilo radost z letního příchodu de Jonga. Co jsme se dozvěděli dalšího?

Piqué: Gratuluji Seville, ale pořád máme odvetu

Gerard Piqué po prohraném zápase neházel flintu do žita a vyhlíží odvetu na Camp Nou. "Dneska to prostě nešlo. Musíme pogratulovat Seville, ale nesmíme zapomínat na odvetu. A pokud by se nám nepodařilo to obrátit, musíme se s tím smířit." Že by pohár nebyl až tak důležitý a síly se soustředily spíš na Ligu mistrů?

"Teď máme týden na zotavení. K tomu, abychom pokračovali v naší povedené šňůře v La Lize při návštěvě Girony a pak se připravili na odvetu a soustředili se jen na ni."

"Moc dobře jsme se nevypořádali s taktikou Sevilly a pro ně to dopadlo dobře, my se ale musíme osustředit na sebe a pořádně se připravit na druhý zápas."

A jestli Messi do odvety naskočí? "To je rozhodnutí trenéra."

La cara de Piqué refleja la decepción del Barça

Levante to opět nevyšlo

Stížnost Levante na neoprávněný start Chumiho v prvním vzájemném utkání čtvrtfinále Copa del Rey byla už dvakrát zamítnuta, valencijský klub to však zkusil i potřetí. Levante stále trvá na tom, že Chumi kvůli kartám nemohl hrát, na 48 hodinový deadline pro stížnosti však asi pozapomnělo. Jejich třetí stížnost zamítl i Rozhodčí soud pro sport, bude jim to konečně stačit?

De Jong Barce kývnul, ale za kolik?

Asi každý už četl tu radostnou zprávu, že Bartomeu v Amsterdamu uspěl a Frenkie de Jong si před PSG a Manchesterem City nakonec vybral Barcelonu. Nadějný Nizozemec přijde za 75 milionů eur, případné bonusy by částku mohly navýšit až na 86 milionů. A co plat? Oficiální stránky jej nezmiňují, deník SPORT však píše až o 16 milionech eur ročně. 10 milionů je pak fixním platem, zbytek si De Jong může vysloužit podle vyhraných trofejí a individuálních výkonů... Jo a stal se taky nejdražším Nizozemcem v historii! Předskočil Virgila van Dijka.

De Jong and Bartomeu.

Proč nebyl Denis povolán na zápas se Sevillou?

Že se Denis Suárez nedostane do nominace na zápasy už nikoho moc nepřekvapuje, tentokrát to však nejspíš nebylo jen tak. Barcelona na něj prý tlačí, aby přijal nabídku Sevilly nebo Betisu a odešel ještě v zimním přestupovém okně.

Jednání s Arsenalem definitivně zkolabovala, londýnský klub by jej totiž mohl přivést pouze na hostování. Denis preferoval právě Arsenal, ale Barcelona prý obdržela zajímavější nabídky a chce, aby si vybral některou z nich. Možná dojde na podobnou strategii jako u Munira - tlak na hráče tím, že se na hřiště nedostane už vůbec...

Valverde: Nelituji, že Messi odpočíval

Ernesto Valverde měl po zápase se Sevillou co vysvětlovat, stál si však za tím, že rozhodnutí nechat Messiho odpočívat bylo správné. "Nelituji toho. Je to to, co prostě dělám."

A jestli pohár odsunul na druhou kolej? "Ne, to není ten případ, vím, co pohár znamená. Může se zdát, že když jej vyhrajete víckrát po sobě, tak si jej nevážíte. Vypadá to tak, dokud neprohrajete, pak ho oceníte."

"Loni jsme doplatili na to, že jsme v poháru bojovali až do konce. Letos víc rotujeme, protože si myslím, že je to pro nás nejlepší."

"Když děláte změny, riskujete. Pokud vyhrajete, je to v pořádku, ale když ne... Čeká nás v neděli důležitý zápas, který chceme vyhrát. Bude to těžké, protože Girona je dobrý tým. Pak chceme pokračovat v Copa del Rey a stav otočit."

Výsledek obrázku pro valverde

 


Zdroje: sport-english.com, goal.com, espn.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat