PIQUE: MUSÍME SE SNAŽIT O POZITIVNÍ VÝSLEDEK

PIQUE: MUSÍME SE SNAŽIT O POZITIVNÍ VÝSLEDEK

Barcelona se podle obránce Gerarda Piqueho bude v prvním zápase s Chelsea snažit o pozitivní výsledek. Pique dnes už trénoval s týmem a je zpátky v plné síle na sobotní zápas s Eibarem a úterní střet s Chelsea v Lize mistrů. Na ten se bývalý hráč Manchesteru United už těší.

"Musíte tam jet dobře nachystaní, připravení na výzvu. Špatný výsledek vás může od skvělé sezony dostat k sezoně, která tak skvělá není. Stačí jeden špatný den a jste z Ligy mistrů venku." 

"Očekávání jsou opravdu vysoká. Když hrajete za Barcelonu, tak jste favoritem v každém zápase a máte šanci každé utkání vyhrát."

"Nálada v týmu je hodně pozitivní, ale musíme být opatrní a učit se z chyb předchozích let. Pokusíme se tam vyhrát, to bude první krok k postupu dál. V lize i v poháru máme našlápnuto dobře, teď si musíme zajistit dobrou pozici i v Lize mistrů," zakončil Pique rozhovor na prezentaci barcelonského sponzora Beko. 

President Bartomeu oznámil, že Beko bude v příštích třech sezónách hlavním sponzorem na tréninkových dresech. "Naše spolupráce s takovou významnou značkou je nezbytná, zůstáváme tak elitou mezi týmy po celém světě."

"Beko je spolu s Rakuten a Nike náš největší sponzor," dodal prezident na závěr.   

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Tu první větu nechápu. Bylo by hodně divný, kdyby se tam snažili o negativní výsledek...

15.02.2018, 21:28
Pegnashko Overseas

Asi to myslel tak, ze už venku se budou snažit o výsledek, který bude postupový (pozitivní).

16.02.2018, 16:01
Overseas Pegnashko

No to je právě trochu blbost... Co to je to ten pozitivní výsledek? Takovej, kterej už rozhodne? Nebo takovej, kterej dává co nejlepší šance do odvety? Nebo takovej, kterej nechává do odvety aspoň nějakou šanci na postup? Pozitivní jsou asi všechny možnosti (pokud by nakonec vedly k postupu) a kromě první (asi utopie) by se o ty další měli snažit automaticky... To, co řekl (aspoň tak, jak je to naspaný v první větě perexu), je vlastně taková prázdná floskule... Měl říct třeba, že se budou snažit venku neprohrát. Nebo vstřelit gól. Nebo vyhrát už venku. To je informace. Ale tohle? Dál v článku to vlastně je, že se tam pokusej vyhrát. To mělo bejt v titulku a v perexu!

16.02.2018, 18:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat