PIQUE: ZA JINÝ KLUB BYCH HRÁT NEŠEL

PIQUE: ZA JINÝ KLUB BYCH HRÁT NEŠEL

Pique podepsal novou smlouvu do roku 2022 a při té příležitosti řekl, že by v případě odchodu z klubu jinam hrát nešel. Odchovanec Barcy hrál za Manchester United, ale v roce 2008 se vrátil a od té doby je jedním z důležitých článků týmu. 

"Nikdy jsem ani o něčem jiném nepřemýšlel, bylo to pro mě logické prodloužit a zůstat tady," řekl na tiskové konferenci. 

"Doufám, že už to bude navždy. Chtěl bych tady ukončit kariéru, nemám v plánu odejít někam jinam, ani jsem na to nemyslel. Je to buď Barcelona, nebo nic. Jsem šťastný, že můžu slavit to prodloužení a snad to nebude poslední. Pokud budu hrát až do konce této smlouvy, bude to mých 14 let jako profesionál v Barceloně, je to jako celý život. Cítím se tu jako doma a je to klub mého života."

"Děkuji prezidentovi, spoluhráčům, technickým pracovníkům a mojí rodině."

Jeho čas ve španělském národním týmu v poslední době byl kvůli jeho pro-katalánskému postoji poněkud kontroverzní. Nevidí to ale jako důvod, aby za svou zemi přestal hrát. 

"Bylo by pro mě logické usilovat o vítězství na mistrovství. Bylo to doteď neuvěřitelné a mnohokrát jsem řekl, že je to pro mě pýcha nosit dres národního týmu, ale jednou už tolik motivace mít nebudu, protože bude třeba se soustředit na něco jiného."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Ani ja by som za iný klub hrať nešiel smileysmiley😂

30.01.2018, 16:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat