Plán B, pokud se v létě nepodaří přivést Haalanda

Plán B, pokud se v létě nepodaří přivést Haalanda

Podepsání smlouvy s Erlingem Haalandem je prioritou Joana Laporty, což už sám několikrát potvrdil. Věří, že Nor pomůže týmu na hřišti i mimo něj a dostane Barcelonu zpět tam, kam patří. Na Haalanda si však dělá zálusk spoustu klubů, včetně Realu Madrid, který je finančně silnější. Pokud ho Barcelona získá, nebude moci podepsat další hráče, kromě těch, kteří přijdou zdarma.

Barça pracuje i na plánu B, pokud se Haaland rozhodne jít jinam nebo zůstat v Dortmundu, i když jeho setrvání v Borussii je prakticky nemožné. Hlavním úkolem pro letní přestupové období je přivést hrotového útočníka na vysoké úrovni a špičkového obránce. Existuje mnoho jmen, dvě však vyčnívají - Alexander Isak a Jules Kounde.

Koundé je hráč, kterého má Xavi hodně rád, ovšem jeho cena je vysoká. Chelsea se ho pokusila podepsat vloni v létě, odmítla však zaplatit výstupní klauzuli ve výši 80 milionů eur. Koundé je v Seville spokojený, ale nebránil by se přestupu jinam. S Chelsea už měl ústní dohodu, nakonec však přestup spadl na částce, protože si nejdříve zástupci klubu z Andaluzie řekli o 50 milionů eur, které poté ještě zvýšili o 30 milionů více.  O francouzského stopera je obrovský zájem a co se týče středních obránců, je určitě nejžhavějším zbožím na trhu.

Zatímco Alexander Isak není v téhle sezóně velmi produktivní, protože vstřelil pouze 4 góly z 20 zápasů. Ovšem pro Real Sociedad je velmi platný hlavně ve hře. O jeho služby se zajímá více klubů, včetně kluby v Premier League. Hráč už byl spojovaný s Barcelonou v předchozích letech, šlo ovšem pouze o takové oťukávání. 


Zdroje: sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat