Přehled hráčů na hostování #2

Přehled hráčů na hostování #2

Julián Araujo hráčem základní sestavy v Las Palmas, Eric zase za Gironu. Trápení Ansu Fatiho, nebo Pabla Torreho. Co všechno přineslo uplynulé období pro hráče na hostování?

Clement Lenglet (Aston Villa)

Jeden ze dvou hráčů na hostování, s kterými se v Barceloně stoprocentně nepočítá do kádru pro příští sezónu, je francouzský stoper Lenglet. Ten v Aston Ville zatím nasbíral dva starty. V zápasech skupinové fáze Evropské konferenční lize si zatím ve dvou odehraných zápasech připsal plných 180 minut. V Premier League zatím v pěti zápasech byl jen lavičce. V zápase EFL Cupu proti Evertonu pak vůbec nebyl v sestavě.

Sergiño Dest (PSV Eindhoven)

Dest je druhým hráčem, se kterým trenér Xavi Hernández nepočítá do kádru pro příští sezónu. V PSV do dvou zápasů sice nezasáhl vůbec, ale jinak se dá považovat za hráče základní sestavy. Ve všech zbylých utkáních totiž nikdy neodehrál méně, než 80 minut. 

Álex Valle (Levante)

Barcelonský odchovanec, a od nové sezóny hráč Levante se ve svém novém celku stal hráčem základní sestavy. Devatenáctiletý obránce, který minulou sezónu strávil na hostování v týmu vlastněném legendou Blaugranas Gerardem Piquém FC Andorra zatím odehrál ve svém novém působišti všechny zápasy. Týmu z Valencie tuto sezónu hraje soutěž La Liga 2. Jen ve dvou zápasech odcházel ze hřiště jako střídající hráč. Ve zbylých sedmi utkáních pak odehrál plných 90 minut. 

Estanis Pedrola (Sampdoria)

Pedrola je stejně jako výše zmíněný Valle barcelonským odchovancem. Před startem této sezóny byl poslán na hostování do celku Sampdorie. V Serii B až do zápasu proti Catanzaru odehrál ve všech zápasech 90 minut. V něm se ale bohužel zranil. V osmi utkáních se dokonce třikrát zapsal mezi střelce.

Ansu Fati (Brighton)

Stále pouze dvacetiletý odchovanec La Masie se v týmu z jižního pobřeží Anglie těší velké oblibě trenéra De Zerbiho. Otázka, zda se Ansu stal hráčem základní sestavy je sice diskutabilní, ale rozhodně má v Brightonu větší minutáž, než minulou sezónu v Barceloně. V zápasech na hřišti Aston Ville (při kterém seděl za tým protivníka na lavičce jiný hráč na hostování Lenglet) si sice připsal premiérovou trefu v novém celku, nicméně jeho týmu to nebylo nic platné, protože vyfasoval debakl 6:1. Pro probíhající reprezentační sraz jej pak trenér de la Fuente povolal do výběru španělské La Rojy. Zápas proti Skotsku nicméně odseděl na lavičce. 

Eric García (Girona)

Dvaadvacetiletý Eric se v týmu ze severního Katalánska stal členem základní sestavy, a těší se velké oblibě trenéra. V týmu jedné ze senzací tohoto ročníku La Ligy ve třech z pěti zápasů odehrál 90 minut. Ve zbývajících dvou 64, respektive 87 minut. V zápasech na hřišti Villarealu dokonce vstřelil po obratu rozhodující gól Girony. Ta se před reprezentační přestávkou dostala na druhé místo tabulky, dokonce o bod před samotnou Barçu.

Pablo Torre (Girona)

Pablo Torre sice hostuje ve stejném týmu jako Eric García, jeho osud této sezóny je ale diametrálně odlišný. V devíti zápasech si připsal pouze 110 minut na hřišti, a opravdu těžko v jeho případě něco hodnotit. 

Julián Araujo (Las Palmas)

V případě toho mexického Arauja lze jeho sezónu na hostování zatím lze hodnotit velmi podobně jako tu od Erica Garcíi. Dvaadvacetiletý krajní obránce se po svém příchodu do celku nacházejícím se na ostrově Gran Canaria stal členem základní sestavy, nicméně ve 30. minutě zápasu na domácí půdě proti Celtě Vigo zranil, a na nějakou dobu to je bohužel jeho poslední start za Las Palmas. 

Chadi Riad (Real Betis)

V průběhu srpna si marocký stoper nepřipsal ve svém novém celku ani minutu, a všechny čtyři zápasy odseděl na lavičce náhradníků. První start si za Betis připsal v rámci debaklu 5:0 právě proti Barceloně, a rovnou odehrál plných 90 minut. V rámci soupisky pro základní skupinu Evropské ligy jej ale Betis nezaregistroval, a proto v zápasech proti Rangers, a pražské Spartě si nemohl připsat ani minutu. V dalších čtyřech utkáních La Ligy si pak dvakrát připsal 90 minut, a jednou 45. 




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat