PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: PREZENTACE PAULINHA, COUTINHO MIZÍ Z REKLAM. A CO HAZARD?

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: PREZENTACE PAULINHA, COUTINHO MIZÍ Z REKLAM. A CO HAZARD?

Sezóna se nám nezadržitelně blíží a s jejím přibližujícím se startem nabraly na intenzitě i přestupové spekulace. Zvlášť po odchodu Neymara se neustále hovoří o tom, kdo by jej měl nahradit, nesmíme však zapomenout ani na pokračující snahy Barcelony o získání tvořivého středního záložníka. Vedle toho padají i jména, která by měla Barcelonu opustit, a uvolnit tak místo právě novým posilám. Zkrátka, média se rozhodně nenudí a je už na posouzení každého z nás, zda jim budeme věřit či nikoliv. Neodpustím si rýpnutí, že občas jsou to naprosté žvásty, nicméně i to k tomu patří. Pojďme se podívat na to, co se kde šustlo.

14. srpna 2017

Barcelona nabízí 120 milionů za Hazarda

Barcelona si dle Diario Gol zvolila nový přestupový cíl, kterým je Eden Hazard z Chelsea. Chtěla by jej získat za 120 milionů eur. O hráče se zajímá i Real Madrid, Barcelona však doufá, že se jí podaří Chelsea přesvědčit. Hazard je momentálně zraněný a trenér Antonio Conte prý na jeho udržení rezignoval. Chelsea se zajímá o Sergiho Roberta, který by možná byl součástí transferu.

Paulinho bude prezentován ve čtvrtek

V médiích často zmiňovaný Paulinho by nakonec měl do Barcelony dorazit ve středu a na čtvrtek je naplánována oficiální prezentace. Brazilský záložník už se rozloučil se svými spoluhráči a vyrazil do Londýna, kde čeká na další pokyny.

Liverpool začal odstraňovat reklamy s Coutinhem

Barcelona pokračuje ve snaze získat Philippeho Coutinha do svých řad a zdá se, že Liverpool už na jeho udržení rezignoval. Jasným signálem je fakt, že klub Coutinha odstranil z reklamy na nové dresy, což dokonce jeden z fanoušků i natočil.

 Coutinho se údajně do vyjednávání také zapojil, aby jej trochu posunul, a ani sám trenér Liverpoolu nemůže zaručit, že Coutinho zůstane. "Mám šéfy, kteří rozhodují o tom, jestli hráče prodáme nebo ne a musím to akceptovat,"komentoval situaci Jürgen Klopp.

Oficiální vyjádření Borussie Dortmund k situaci kolem Dembélého

Ousmane Dembélé se chce připojit k Barceloně, což také nejspíše vedlo k tomu, že se ve čtvrtek neukázal na tréninku Borussie Dortmund. Německý klub je ochoten vyjednávat, stanovil ovšem lehce přemrštěnou cenu - 120 milionů eur. To se i samotnému hráči zdá moc, když ještě loni přestupoval za 14 milionů. Klub měl údajně hráči slíbit, že pokud se o něj bude zajímat některý z velkých klubů, nechá jej odejít, což očividně nedodržuje. Dembélé zůstává nadále vyřazen z týmu a oficiální vyjádření Borussie zní: "Hráč má možnost trénovat individuálně mimo kádr. Naše pozornost je nyní směřována k přípravě týmu na začátek Bundesligy. Žádné další komentáře k tomuto rozhodnutí neposkytneme."

Rakitic součástí Coutinhova přestupu?

Podle deníku Don Balon je Barcelona připravena nabídnout Liverpoolu Ivana Rakitice jako součást Coutinhova přestupu. Katalánský klub neuspěl už se dvěma nabídkami, pokusí se proto k penězům přidat i hráče.

Tottenham Eriksena nikam nepustí

Po marných snahách o zisk Coutinha se zástupci Barcelony začali zajímat i o dánského reprezentanta Christiana Eriksena, od Tottenhamu však obdrželi odpověď, že hráč není na prodej. Daniel Levy rozhodl, že žádný z hráčů, které chce Mauricio Pochetino udržet, už klub neopustí.

Di María další možností?

Podle Marcy by se Barcelona mohla pokusit získat z PSG Angela Di Maríu. Po odchodu Neymara se bývalý hráč Realu Madrid zdá jako vhodná náhrada, zvláště pokud se Barceloně nepodaří získat Coutinha ani Dembélého.


Zdroje: sport-english.com, goal.com



Diskuze

Paulinho nemusí být špatný hráč, ale s tou jeho cenou jsme jako vždy šlápli dosmiley

14.08.2017, 12:37

Čo sa týka toho Coutinha, tak to vraj bolo plánované a nemá to nič spoločné s jeho prípadným odchodom. A č osa týka Paulinha, tak Barto pekne vytuneloval Barcu. Sku... zmrd.

14.08.2017, 12:50
Tarja blaugrana

To se vykládalo i o fotce s Thiagem, že šlo jen "o potřebnou úpravu rozměrů"

14.08.2017, 13:55

Komedie na entou... To, co vedení a skrček Bartomeu předvádí, by posloužilo jako skvělej námět na celovečení kriminálku o tom, jak pro vlastní prospěch během 10 let zlikvidovat klub velikosti FCB.... smiley

Jen pár kilometrů jižně od Barcelony leží krásná Valencia, ještě nedávno (cca těch 10 let) fotbalový velkoklub, co stavěl nový stadion, kupoval skvělé hráče, dnes pračka na peníze asijských obchodníků a ani se to nesnaží nějak moc skrývat... Doufám, že nedopadneme obdobně..

Ročně se rozhazují desítky milionů eur za průměrné hráče. Jen loni byla výjimka v tom, že se přivedli i relativně mladí kluci, oproti třicátníkům předtím. Hráče kupujeme strašně pozdě - viz mnohými nenáviděný Mathieu - kdybychom jej přivedli o 2 roky spíše, stál by polovinu a byl to tehdy opravdu kvalitní stoper (nikoliv LB).

To, co teď pozorujeme, je naprostá křeč. Nejde o to, že nás baletky a mnohé jiné kluby momentálně přehrajou o parník. Zažili jsme velmi úspěšnou éru a je logické, že nepotrvá věčně. Nutné je však začít komplexně a s výhledem do budoucna budovat nový a perspektivní tým, abychom se na ten vrchol mohli co nejdříve vrátit.

A bohužel - příklad bychom si měli vzít z momentálně z Madridu. V průběhu několika let vykoupili za hubičku největší talenty LaLigy (a navíc pravidelně nastupují a hrají) a zbývají jim tak dostatečné prostředky na nákupy těch nejlepších, jsou-li potřeba. Jistě, udělají přehmaty, nebo taky přivedou někoho, kdo se neprosadí, ale v dlouhodobějším měřítku je za nimi vidět komplexní práce a vývoj...

Chce to velmi výrazně zlepšit práci skautingu , ten u nás prakticky neexistuje, jelikož se utrácí miliony za předkupní práva na hráče, které nepřivedeme, i když hrají skvěle, nebo je necháváme gratis konkurenci
(Marlon čestná výjimka).

Ovšem osobně se obávám, že dokud budou socíos tolerovat kriminálníky za prezidenty a ředitele, situace se nezlepší...

14.08.2017, 13:32
RafteR robin

Amen smiley

14.08.2017, 13:36

Jak už jsem jednou poznamenal... Prosím vzbuďte mě!!! smiley

14.08.2017, 16:11

KDY KONCI PRESTUPOVE OBDOBI ?

14.08.2017, 21:28
Luis Messi the Genius "10"!

Posledniho srpna

14.08.2017, 21:55

KKS tak toto prestpové obdobie sná%ď srdcovo slabší fanušík Barcelony ani nemusí prežit odchod Neymara nákup Paulinha za 40 M !!!!! 10 by som dal velmi velmi tažko. Žiadná hviezda na obzore len rečočky ohladom COutinha a Dembeleho ale skutek utek . Včerajšízápas nám jasne ukázal ako to bdue vyzerať počas sezony. Bohužial momentálne má Real lepšiu základnú zostavu a bohužial ešte lepšiu lavičku.

14.08.2017, 22:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat