Proč sázkové kanceláře milují zápasy mezi Barcelonou a Realem Madrid?

Proč sázkové kanceláře milují zápasy mezi Barcelonou a Realem Madrid?

Sázkové kanceláře vypisují kurzy a mnou si ruce nad světem opěvovaným soubojem španělských titánů. Již dnes se Real Madrid utká s Barcelonou na stadionu Camp Nou. Dva nejlepší týmy ve španělské lize se měly utkat již v říjnu tohoto roku, ale klání bylo odloženo kvůli nepokojům a protestům, které probíhaly v té době v Katalánsku. Oba týmy jsou ve velmi dobré formě jak v domácí soutěži, tak v Lize mistrů, a očekává se velmi kvalitní utkání.

Sázkové kanceláře jako Fortuna, Tipsport a Chance vypisují kurzovou nabídku ve prospěch Barcelony. Standardně sázkové kanceláře lákají na tato velká utkání skrze bonusy a bonusovou nabídku, což je ve většině případů možnost, jak si obohatit zápas sázkou zdarma na tým, který upřednostňujete.

Kde sledovat zápas živě dle webu bonusovekody.cz

Dnes ve středu 18 prosince ve 20:00 hod můžete sledovat další El Clásico. Fanoušci, kteří neplatí žádné předplatné internetové sportovní televize a nechtějí sledovat pirátské streamy, mohou využít živých přenosů sázkových kanceláří. Jak na sledování zdarma živého přenosu v HD kvalitě, se můžete dočíst na stránkách bonusovekody.cz, kde můžete zjistit i to, jak se zaregistrovat s akční bonusovou nabídkou napříč legálními sázkovými kancelářemi v Česku.

V krátkosti, dostupní legální živé přenosy nabízí:

  • Tipsport TV: Zdarma za registraci, avšak je nutno si vsadit alespoň za 25 Kč.
  • Fortuna: Zdarma za registraci a opět je nutno uskutečnit sázku v jakékoliv výši.
  • Chance: TV, stejné podmínky jako u Tipsport.

Pakliže již máte otevřené hráčské konto, je nutné pouze uzavřít sázku v posledních 24 hodinách. V porovnání s konkurenčními zprostředkovateli vyjde tato metoda levněji, i když neholdujete hazardu.

Tip na zápas

Dle sázkových kanceláří je Barcelona favorit tohoto zápasu. Nejenomže hraje na domácí půdě, ale měla by být v lepším rozpoložení z víkendových zápasů, kde skórovala dvakrát. Poslední vzájemný zápas ovládla Barcelona a očekává se, že si vítězství odnese znova.

Nutno zmínit, Barcelona byla rovněž neporažená v šesti předchozích soubojích El Clasico. V třech zápasech z předchozích pěti bylo možno vidět v průměru dva a půl gólů na zápas. Naopak zápas, kdy nepadl žádný gól, se hrál naposledy v roce 2011.

FC Barcelona

Sobotní remíza 2-2 s Real Sociedad nejspíše vzala Kataláncům spoustu energie, ale jako bonus v porovnání s Realem měli k dispozici o jeden den odpočinku navíc. Nelze říci, že jeden den může mít významný vliv na výsledek, ale jistě pomůže. Zápasy mezi těmito dvěma týmy se většinou hrají ve velkém tempu a fyzicky bývají o něco náročnější. Naše očekávání je, že Barcelona si udrží formu během celého zápasu a vyhraje. A měla by, pokud bude využívat svého dominantního útočného složení. Jediný hráč, který chybí v sestavě, je zraněný Ousmane Dembele.

Real Madrid

Real Madrid obdržel ve svém nedělním utkání s Valencií remízu 1-1 po vstřeleném druhém gólu utkání Karimem Benzemou. Los Blancos, jak se Realu přezdívá, prohráli pouze jeden ligový zápas. Pokud však chtějí vyhrát na domácí půdě Barcelony, musejí si vytvořit a proměnit lepší šance než v neděli proti Valencii. Očekáváme mnoho šancí od Rodryga a nebo od centrálního obránce Sergie Ramose. Tito dva hráči mají dostatečnou formu k vytvoření gólových situací u brány Barcelony. Nutno říci, že Real Madrid bude stále hrát bez Hazarda, který léčí zranění kotníku.

Závěr

El Clasico je jedním z těch zápasů, který každou sezónu garantuje velkou sledovanost napříč celým světem. Tento zápas mezi Realem a Barcou je sportovním svátkem nejenom ve Španělsku či Evropě, ale i ve Spojených státech.

V předešlých letech tento zápas nebyl pouze soubojem týmů, ale i dvou nejlepších hráčů planety. Rivalita Messiho a Ronalda byla třešničkou na dortu. I když tato rivalita bude v dnešním zápase chybět, pořád to je zápas, kdy na zeleném trávníku proti sobě nastoupí fotbalový talent v hodnotě stamilionů euro. Zápas, v kterém nikdo nechce prohrát. Oba týmy jsou v tabulce ve velmi úzkém souboji a výsledek tohoto zápasu může mít obrovský dopad na zbytek sezony.




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat