PUYOL O MINOVI A NEYMAROVI

PUYOL O MINOVI A NEYMAROVI

Legendární kapitán Barcelony Carles Puyol momentálně objíždí několik zemí s pohárem Ligy mistrů. Poradil Yerrymu Minovi, který si na Camp Nou teprve zvyká a bojuje o minuty na hřišti a vyjádřil se i ke spekulacím, týkajících se Yerryho Miny. 

"Všichni musíme být trochu trpěliví. Mina nikdy dřív ve Španělsku nehrál, přišel z Brazílie, kde je fotbal trochu jiný, i když už ukázal, jaké kvality má."

"Jako příklad bych chtěl uvést Umtitiho, který jako hráč v Barceloně dennodenně roste a brzo bude mezi nejlepšími na světě. Zvykl si totiž na herní styl Barcy." 

Neymar do Madridu

Puyol se vyjádřil také ke spekulacím týkajících se Neymarova odchodu do Real Madridu: "Myslím si, že by do Madridu jít mohl, nehledal bych v tom žádný problém. Je to profesionál a není to nic nemožného. Myslím si ale, že bude mít problém z PSG odejít, protože za něj dali spoustu peněz."

Také dodal: "Co se tradice týče, jsou Barcelona a Real silnější než jiné týmy. Musíte si to pořádně promyslet, než z takového klubu odejdete. Ale zároveň vznikají nové bohaté kluby, které mají v hledáčku ty nejlepší hráče, aby dokázali vytvořit skvělý tým."

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat