RAFINHA CHCE MÍT JASNO O SVÉ BUDOUCNOSTI

RAFINHA CHCE MÍT JASNO O SVÉ BUDOUCNOSTI

Otec hráče a agent Mazinho se sejdou se zástupci klubu, aby se dozvěděli o jejich plánech do budoucna. Teď se jeví jako nejpravděpodobnější možnost ta, že bude příští sezonu pokračovat v Interu Milán, kde je spokojený. Dokonce v březnu prohlásil, že chce zůstat. V Barceloně má ale smlouvu až do roku 2020.

V každém případě chce mít jeho agent jasno, aby mohl zvážit i jiné možnosti. Rafinha na hostování odešel v lednu. Ve smlouvě stojí, že pokud by chtěl Milán Rafinhu koupit, tak za něj musí zaplatit 35 milionů eur, a to v případě, že by se klub kvalifikoval do Ligy mistrů. Inter se dohodnutou peněžní výši pokusil snížit, to už ale ani nebudou muset. Kvalifikace se totiž zdá být nereálná, protože v Serii A nejsou ani v první čtveřici. 

Barca dříve dala najevo, že už se službami Rafinha dále nepočítají a že otevřou jednání s Interem a vyslechnou si nové nabídky. Záložník si v Serii A zvykl, už od začátku hraje dobře a jeho spolupráce s útočníkem Icardim dobře funguje. Zpočátku sice hrál jen pár minut, teď už ho však trenér staví do základu. Ze 14 zápasů, ve kterých nastoupil, Inter šestkrát vyhrát a pětkrát remizoval. Gól se mu prozatím dát nepodařilo.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Dobrej,ale skleněnej....

04.05.2018, 22:38

Bez problému u nás mohl zastávat stejnou roli, jakou plní Paulinho (za 40M). Minulou sezónu hrával, góly dával a platnej byl.
Neřekl bych skleněnej, měl jen smůlu na vážný zranění... fakt škoda ho.

Rafinha > Paulinho...

05.05.2018, 06:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat