RAFINHA DO CELTY NEBO INTERU

RAFINHA DO CELTY NEBO INTERU

Uzdravit se po zranění, které vás odstaví na dlouhou dobu není nikdy snadné. Rafinha nehrál od dubna a hrát je právě to, co zrovna potřebuje. To se ale zdá být v Barceloně obtížné a Brazilec není zrovna plný naděje. S návratem Dembélého a příchodem Coutinha se jeho šance ještě zredukovaly. 

Bez Dembélého by Rafinha do Valverdeho systému 4-4-2 krásně zapadl. Jeho zranění v zápase s Granadou se ale dlouho nedařilo vyléčit a hráč nedokázal využít příležitostí, které mu byly nabídnuty. Teď je zpátky, ale Valverde už má jiné plány, než měl před třemi měsíci. 

Zájem vyjádřila Celta Vigo, kde byl fotbalista na hostování v sezóně 2013/14, tehdy Barcu trénoval Luis Enrique. Pro hráče to byla dobrá zkušenost. Ve Vigu by ho přijali s otevřenou náručí. V Itálii se ale mluví o tom, že zájem projevil také Inter Milán. 

Inter je v Serii A na třetím místě a na vedoucí tým ztrácí 9 bodů. Spalleti o hráče požádal, protože by chtěl vylepšit své možnosti a šanci na titul. Rafinha by proti přesunu do Itálie nic neměl. To, co chce víc než všechno ostatní, je zahrát si pravidelně. S nadcházejícím Mistrovstvím světa je to pro něj ještě důležitější. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Je mi ho líto, nebýt toho zranění, je v týmu na stejný pozici jako Sergi.
Snad zůstane, chyběl by.

10.01.2018, 15:44

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 20
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat