RAKITIČ: AŽ PŘIJDU DOMŮ, TAK BUDU MLUVIT O MESSIM

RAKITIČ: AŽ PŘIJDU DOMŮ, TAK BUDU MLUVIT O MESSIM

Záložník FC Barcelony po zápase s Leganes poskytl krátký rozhovor, týkající se nejen utkání, ale i sezony celkově a promluvil i o střelci hattricku Lionelu Messim. Samotnému Rakitičovi se zápas taky hodně povedl. Kromě toho jsme byli svědky vyrovnání rekordu, starého 38 let.

"Pokud každý o Leovi mluví, tak je to proto, že si to zaslouží. Až přijdu domů, tak o něm budu mluvit taky," pochválil Rakitič svého spoluhráče.

K momentální situaci v týmu řekl: "Je to normální, že jsme měli trochu problémy s formou, protože teď do všeho jdeme naplno a je důležité se soustředit na každý jednotlivý zápas. Musíme hledat na věcech to pozitivní, vidět v tom další tři body a předvádět dobrou hru nejen v jednom zápase, ale i v delších časových úsecích."

 "Musíme nabrat síly, kde jen můžeme. Ten rozpis zápasů je složitý, určitě toho není málo. Chceme být ve všech soutěžích, ani není čas si stěžovat."

Slavilo se taky dorovnání rekordu Realu Sociedad - 38 zápasů bez porážky: "Jsme opravdu pyšní na to, že jsme tento rekord dorovnali. Je to část Barcelony, je to přesně to, co Barca znamená a je to rekord, který by tady prostě měl být. Když jsme toho dosáhli, tak je to skvělé. Nemůžeme tomu ale věnovat nijak velkou pozornost, za rohem je těžký zápas na půdě AS Řím," řekl Rakitič na závěr.  


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat