RAKITIČ NA FINÁLE CdR CHYBĚT NEBUDE

RAKITIČ NA FINÁLE CdR CHYBĚT NEBUDE

Rakitičova operace zlomeného prstu dopadla úspěšně. Zranění si přivodil ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Římu, v zápase, který šokoval všechny. Klub ve středu ráno zveřejnil oficiální zprávu o jeho zranění. Tehdy se ale ještě nevědělo, na jak dlouho bude chorvatský reprezentant ze hry. 

Rakitič odehrál celých 90 minut a byl jeden z hráčů s největším počtem přihrávek (49). Byl to pro něj 41. zápas v Lize mistrů za Barcelonu. 

Na prstu bude muset nosit chránič, ale to mu naštěstí nebrání v tom, aby se rychle vrátil zpět do hry. Podle klubu by měl být na finále Copa del Rey proti Seville na stadionu Wanda Metropolitano v pořádku. A je jasné, že tam ho Barcelona určitě bude potřebovat. Hráč by se sice mohl do hry vrátit teoreticky už dřív, ale to nikdo riskovat nechce, pokud to není nutné. Barcu teď čekají v lize zápasy s Valencií a Celtou Vigo - ty jsou sice důležité, ale určitě ne rozhodující. Výhrou obou zápasů by se ale cesta k titulu o dost zkrátila. Barceloně by pak stačilo už jenom 6 bodů. 

"Začínám se zotavovat a pomalu vracet zpátky do formy, abych mohl být co nejdřív 100 % fit. Děkuji za vaše vzkazy! Forca Barca" napsal Rakitič na svůj Twitter.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat