Ranní přehled španělských novin (18. 8. 2020)

Ranní přehled španělských novin (18. 8. 2020)

Zveme vás k dnešnímu přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

NÁSTUPCE - Barcelona oznámila propuštění Quiqueho Setiéna, který odchází bez trofeje po sedmi měsících zklamání. Oscar Grau jedná v Nizozemsku s Ronaldem Koemanem. Volby budou v březnu 2021, Arthur řídil s alkoholem v krvi. Ter Stegen dnes podstoupí operaci patelárních vazů. Show Lautara Martineze a Inter ve finále Evropské ligy. Neymar dnes s PSG bojuje o první finále. David Silva podepsal na dva roky s Realem Sociedad.

KOEMAN NÁSTUPCE - Holanďan se stane novým trenérem Barcelony a povede personální revoluci. K oficiálnímu oznámení dojde v nejbližších hodinách, kdy bude potvrzen jeho odchod od národního týmu. Setién byl po ostudě v Lize mistrů propuštěn: ve funkci vydržel pouze sedm měsíců. Bartomeu nerezignuje a volby budou v březnu. Prezident chce uzavřít účetní období pro tuto sezónu a předložit jej na říjnovém shromáždění. Ter Stegen dnes podstoupí operaci patelárních vazů. Neymar na cestě do finále Ligy mistrů.

L'Esportiu píše, že Bartomeu nespěchá na volby a schválil je na březen 2021 navzdory ostudné porážce v Lisabonu. Budoucímu prezidentovi to umožní učinit důležitá rozhodnutí v prvním funkčním období. Nástupce na cestě - propuštění Quiqueho Setiéna znamená, že se Ronald Koeman může stát barcelonským trenérem. Ter Stegen dnes podstoupí operaci, po které nebude moci dva měsíce hrát. Inter ve finále Evropské ligy proti Seville. Sabadell investuje čtyři miliony eur po postupu do Segundy. Diego López, Didac Vila a Wu Lei prodloužili smlouvy s Espanyolem.

KOEMAN PŘICHÁZÍ, KRIZE POKRAČUJE - Setién byl vyhozen a Holanďan je blízko ke jmenování. Klub oznamuje "velké změny v prvním týmu". Bartomeu se kryje koronavirem, aby nevyvolával předčasné volby - budou se konat v březnu. David Silva se nečekaně stal novým hráčem Realu Sociedad, se kterým podepsal do roku 2022 a převezme číslo 21 po Ødegaardovi. Inter vypráskal Shakhtar 5:0 a postupuje do finále Evropské ligy. Mbappe se vrací do sestavy PSG na semifinále proti Lipsku. Valencia není schopna platit hráčům a snaží se s nimi najít řešení.

ÚTĚK VPŘED - Bartomeu nerezignuje a svolává volby. Klub vyhodil Quiqueho Setiéna a chce najmout Ronalda Koemana, Připravuje se čistka v prvním týmu, přičemž Abidal a Planes nadále řídí sportovní sekci. Martínezův Inter bude hrát finále Evropské ligy proti Seville. Mbappe a Dani Olmo na cestě do historického finále Ligy mistrů. Real Madrid opět vládne - v posledních letech vyhrál 12 titulů, z toho 11 během Zidaneho působení, Barcelona má 8. David Silva se stěhuje do Realu Sociedad. Čtyřiatřicetiletý rodák z Kanárských ostrovů podepsal smlouvu do roku 2022.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat