Dopolední přehled španělských novin (5. 6. 2020)

Dopolední přehled španělských novin (5. 6. 2020)

Máme tady pátek a ten začneme projetím úvodních stránek Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Mundo Deportivo píše o „vzorci na Lautara“. Barcelona chce do operace s cílem získat Argentince začlenit Júniora Firpa, který má hodnotu 41 milionů, a k němu by Interu přihodila 70 milionů. Periodikum dále informuje, že Timo Werner si vybral Chelsea, která za něj zaplatí výkupní klauzuli 60 milionů eur. Nahoře obalu najdeme informaci o tom, že NBA se vrátí v Orlandu 31. července a bez účasti diváků. V Realu Madrid byl jmenován nový fotbalový ředitel, Manu Fernández. „Není možné, aby diváci mohli být na některých stadionech a na jiných ne,“ domnívá se Irene Lozanová z Národní sportovní rady a Rafael Nadal podporuje boj proti rasismu ve spojení s případem Floyd.



Jeden krůček pro Messiho,“ tvrdí Sport a dodává, že Argentinec bude připraven na ligový návrat na stadionu Mallorky v sobotu 13. června. Leo pracoval ve středu individuálně a dnes se zúčastní trénování s týmem. „Soustředíme se na zisk mistrovského titulu,“ řekl Luis Suárez, který brzy dostane povolení od doktorů hrát. Deník dále píše, že Juventus naléhá na Arthura, aby prodal Pjaniče a že Gareth Bale nechce opustit Real a hodlá dodržet kontrakt. Frankfurt usiluje o pořádání finálového turnaje osmi celků v Lize mistrů a stává se tak alternativou pro Lisabon.


Messi si zaslouží veškeré dokumentární pořady, které o něm budou chtít natočit,“ zní hlavní citace na L'Esportiu z interview Dídaca Leeho, který je zodpovědný za digitální oblast v klubu. Periodikum dále informuje o velké touze Luise Suáreze vrátit se do hry. Uruguayec pravil, že bude divné hrát bez fanoušků a v takovém vedru, ale že se chce stát mistrem. Espanyol připravuje protokol pro přístup svých fanoušků na stadion a L'Spar Uni koupili basketbalistu Chelsea Graye. Zápasy NBA se uskuteční mezi 31. červencem a 12. říjnem. Zúčastní se jich 22 celků a dějištěm bude Disney Park v Orlandu.


LaLiga se vrací s (virtuálním) publikem,“ píše Marca k možnému sledování utkání s virtuálními diváky a zvuky. Možné ale bude sledovat zápas i s prázdnými tribunami. Javi Martínez se podělil o své zkušenosti z Německa a řekl, že potřebuje, aby se na něj na hřišti křičelo. NBA dostala zelenou k návratu dne 31. července, celkem se jí zúčastní 22 týmů. „Odegaardův labyrint,“ zní nadpis článku, který informuje o tom, že Nor chce hrát a cítí, že další sezona v Madridu pro něj bude obtížná a Real Sociedad se obává. „Armstrong neměl žádný doping od NASA, na jeho straně stály i orgány,“ tvrdí plátek v návaznosti na rozhovor s bývalým kolegou slavného cyklisty, Jonathana Vaughtera, jenž prozradil tajemství nejvíce ošklivé éry v historii tohoto sportu. Na spodní části titulky najdete náhled zprávy o tom, jak jednou rozhodčí zapomněl pravidla.


Basket od Disneyho,“ volá z hlavní strany AS. Kluby NBA totiž souhlasily s restartem sezony v zábavním parku v Orlandu, kde si zahraje 22 celků a zápasy proběhnou v létě. „Zlatý hoch,“ píše dále madridský deník k Federicovi Valverdemu, jenž je 4. nejcennějším hráčem Zinedina Zidana. „Fanoušci nám dodávají život,“ myslí si Jan Oblak a věří, že zápasy bez fanoušků ublíží hráčům. Nejspodnější panel pak informuje o tom, že 5,2 % Španělů prodělalo koronavirus.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat