Raphinha je první volbou Barcelony v případě odchodu Dembélého

Raphinha je první volbou Barcelony v případě odchodu Dembélého

Barcelona pokračuje v plánech na příští sezónu. Brazilec Raphinha z Leedsu je aktuálně hráčem, kterého zástupci klubu sledují a vidí v něm náhradu za Dembélého. Kromě Raphinhy se však objevují i další varianty, které je potřeba vyřešit.

Katalánský klub vidí v tomto hráči ideální posilu do útoku v případě letního odchodu Ousmane Dembélého. Tato situace ovšem není prozatím jasná. Raphinha je 25letý brazilský křídelník, který v roce 2020 přestoupil do Leedsu z Rennes. V Premier League si v této sezóně připsal devět gólů a tři asistence. Za národní tým Brazílie odehrál v rámci kvalifikace na Mistrovství světa již sedm zápasů a vstřelil tři góly. Brazilského hráče zastupuje Deco, který má k Barceloně velmi blízko.

Možnost nákupu Adamy Traorého

Adama Traoré přišel do klubu v lednu na hostování z Wolvesu. Barcelona jej může podepsat v rámci opce, která byla stanovena na částku 30 milionů eur. Vedení klubu zatím nemá jasno, jak se v tomto případě rozhodnout. Případný přestup Raphinhy by se mohl pohybovat kolem 40 milionů eur.

Budoucnost Trincãa

Přesně opačná situace je v případě portugalského křídelníka. Trincão je ve Wolvesu na hostování z Barcelony a anglický celek může rovněž uplatnit opci ve výši 30 milionů eur. Situace okolo hráče je však velmi nejasná.

Volní hráči

Barcelona se také nadále soustředí na trh s volnými hráči. Včera byla oficiálně potvrzena dohoda o příchodu Francka Kessiého z AC Milán. Reprezentant z Pobřeží Slonoviny by tak měl doplnit Adrease Christensena. Barcelona nadále usiluje o příchod marockého krajního obrance Noussaira Mazraouiho z Ajaxu. Tento hráč je také v hledáčku Bayernu Mnichov.

 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Adama sa vráti k Vlkom, Trincao na hosťovanie do Portugalska a povinným výkupom(in Alenany we trust), Bembele PSG a Raphinha nové RW + sa začne zapracovávať Akhomach a dokáže tam zahrať ak Ferran.

24.03.2022, 07:11
smazáno blaugrana

Si myslíš, že Xavi postaví Akhomacha? Stavať mladých zvykol Koeman a tak pripravil Fatiho, Nica či Gaviho, ktorí by ktovie, ako dopadli za Xaviho, myslím, že by ich možno aj predal a nahradil nejakými odpadlíkmi z City či nejakými starcami zadara či inými etablovanými vyššio-priemerákmi za výhodnú cenu. Xavi v tomto ohľade určite žne úrodu Koemana, ale nesadí tak, ako Koeman, lebo od príchodu Xaviho sú Akhomach či Abde na vedľajšej koľaji a pritom to boli ďalší mladíci, ktorých Koeman začal zapracúvať.

24.03.2022, 17:01
Tarja smazáno

Ty jsi opravdu mizerny troll 😹

24.03.2022, 20:42

Je záujem o Koulibalyho. To by bola skvela posila.

24.03.2022, 15:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat