Raphinha, MVP LaLigy za měsíc srpen

Raphinha, MVP LaLigy za měsíc srpen Foto: X @FCBarcelona

Skvělý začátek sezóny u Raphinhy nezůstal bez povšimnutí. Fanoušci FC Barcelona se samozřejmě těšili z jeho výkonů během čtyř zápasů, které tým odehrál a vyhrál, ale nyní je ocenila i LaLiga, a to natolik, že oznámila, že Brazilce zvolila nejlepším hráčem soutěže za měsíc srpen.

Poté, co byl Hansi Flick zvolen nejlepším trenérem a Lamine Yamal obdržel ocenění pro hráče měsíce v kategorii U23, je nyní řada na Raphinhovi, aby převzal cenu za své úsilí v prvních čtyřech zápasech. Tři góly, které vstřelil při vysoké výhře nad Valladolidem, a dvě asistence představují čísla ze čtyř skvělých zápasů jedenáctky blaugrana, která ukazuje, jak je pro Flick důležitá.

Odehrál každou minutu, a to na vysoké úrovni. Čtyři starty, čtyři celé zápasy a přímá účast na pěti gólech. Raphinha si možná nastavil laťku vysoko, ale vypadá to, že je velmi hladový po tom, aby dosáhl mnohem víc.


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Získal slušný sebevědomí :) Dobře on.

13.09.2024, 23:16

Je vidět, že chce, že mu není jedno aby prohrál souboj, vrací se, hraje většinu zápasu ve vysokém tempu. Všichni se zlepšili, kondice a dynamika je u všech jinde. Ať to tak dál pokračuje.... přejeme si asi všichni.

14.09.2024, 08:11

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. RC Celta de Vigo 9
6. Real Betis Balompié 8
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat