REKORD ZA REKORDEM

REKORD ZA REKORDEM

Ernesto Valverde od svého příchodu do Barcelony překonává rekord za rekordem a zatím to vypadá, že se letošní statistiky zapíší do historie. 

Další výzva, kterou kouč může překonat je série 31 zápasů v lize bez porážky, té dosáhl se svým týmem Guardiola. V sezoně 2010/11 nebyla Barca poražena od třetího kola La ligy až do 33. a během toho remizovala pouze 4 krát, a to proti Mallorce, Sportingu, Seville a Realu Madrid. 

Real Sociedad jejich "vítězné tažení" ukončil. Teď je série bez porážek trochu jiná, protože není pouze v rámci jedné sezony. Barcelona nebyla poražena v posledních sedmi zápasech předešlé sezony + ve 22 v té probíhající. Teď je od překonání Guardiolovy série dělí dva zápasy: s Getafe v neděli a o týden později utkání s Eibarem. 

Minulý víkend proti Espanyolu se Valverdeho tým postaral o nejlepší start v lize vůbec. Sérii bez porážek v rámci všech soutěží ukončil Espanyol v Copa del Rey. Bylo to 29 zápasů v řadě.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Stejně... Přál bych mu aby se mu to povedlo a abysme vyhrávali pořád. Ale Guardiola byl jiná kapacita! Jeho fotbal a ten současný, to nejde vůbec srovnávat :)

06.02.2018, 13:29
Meshuggah82 Pingu

Upřímně když ke konci jeho působení dovedl naši hru Pro k obrazu svému a my hráli v podstatě bez útočníka..... Osmdesát procent držení míče ,dvě střely na bránu.... 80 minut přihrávek mezi půlkou a vápnem.... Házená. Mě osobně to v této fázi už moc nebavilo. A všichni víme,jak jednoduše nás tehdy převezl Mourinho a po něm další. Až když přišel Lucho,tak jsme zase začali být nečitelní a nebezpeční. Mě se ta aktuální Barca líbí. Sice mi tam ještě chybí sem tam ty tiki-taka kombinace,ale zase máme v týmu válečníky (možná můžeme říct i srdcaře) jako Sam, Luis, Sergi nebo Paulinho... Jezdíme zase po prdeli a tak mi nevadí, když náhodou někdy někde ztratíme i nějaké body. Třeba jako teď o víkendu...

06.02.2018, 15:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat