Reus: Postarám se o to, abych dal gól ter Stegenovi

Reus: Postarám se o to, abych dal gól ter Stegenovi

Jedna z největších hvězd Borussie Dortmund, německý křídelník Marco Reus, na svém vystoupení před žurnalisty před utkáním s Barcelonou pod hlavičkou 5. kola skupiny F vtipkoval o svém vztahu s krajanem Marcem-Andrém ter Stegenem a vyjádřil se i k možnému přesunu do Katalánska.

Ještě jsem na téma barcelonské defenzivní linie nic příliš nečetl a nevím tak, kdo může nastoupit a kdo ne. Je nám to jedno, jelikož kádr Barcelony je velmi široký a velice dobrý. Musíme zahrát s charakterem a důvěrou v naše vlastní schopnosti. Budeme muset trpět, ale to je normální. Pokud zahrajeme tak, jako v prvním utkání, máme šanci na vítězství.

Nedávno jsem prodloužil můj kontrakt s Borussiou a až ten vyprší, bude mi 34 nebo 35 let. V Dortmundu se cítím velmi dobře a zítra (tisková konference proběhla včera, pozn. přek.) si poprvé zahraji na Camp Nou. Nežádám o nic více, než abych zde nastoupil a vyhrál.


Marco Reus při tréninku na Camp Nou (zdroj: uefa.com)

S ter Stegenem jsme byli přátelé a poté, co mi chytil penaltu v prvním zápase, už nejsme. Samozřejmě si dělám legraci a je jasné, že o tom utkání spolu mluvíme. Je to skvělý chlap, který je mentálně velice silný. Je škoda, že jsem se proti němu v prvním vzájemném měření sil neprosadil a pokud se zítra objeví další šance, pokusím se být více efektivní.


Marco Reus na úterní tiskovce v Barceloně (zdroj: uefa.com)

Od začátku až do konce budeme muset hrát odvážně. Pro mnohé z nás to bude první zápas v Barceloně – fantastickém městě se skvělým klubem.


Zdroje: fcbarca.com, uefa.com



Diskuze

On tě ten smích přejde chlapče až nastoupí čtyři útočníci smileyBudeš běhat mezi středovým puntíkem a vaší bránou... smiley

27.11.2019, 11:52
antimadrista Messias19

tak jako leganes o víkendu ?

27.11.2019, 14:44

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat