Roberto: Byli jsme v čele tabulky, není potřeba všechno spálit

Roberto: Byli jsme v čele tabulky, není potřeba všechno spálit

Sergi Roberto hovořil po porážce 1:3 na hřišti Realu Madrid.

"Ve chvíli, kdy jsme měli míč v držení, jsme si dokázali vytvořit jasné šance a je škoda, že jsme pak dostali druhý gól. Ke konci zápasu jsme byli lepší a snažili se vyrovnat, jenže soupeř šel do protiútoku a z penalty rozhodl."

"Teď jsme na špatné cestě, a to je situace, kdy musíme být jednotnější než kdy jindy a pracovat tvrději. Ve čtvrtek máme další zápas a musíme získat tři body. Všichni musíme být jednotní. Klub, tým i fanoušci."

"Před zápasem jsme byli první a není potřeba všechno hned spálit. Jsme rodina, je tu dobrá atmosféra. Mám v tento tým důvěru. Musíme být trpěliví, v této sezóně dosáhneme úspěchu."

Dále se k zápasu vyjádřil levý obránce Balde:

"Jsme naštvaní, protože nikdo nemá rád v El Clásicu prohru. Měli jsme šance, ale srazila nás penalta. Musíme udržet naději, protože sezóna je dlouhá a čeká nás ještě dlouhá cesta."

"V prvním poločase jsme dominovali, ale fotbal je o detailech a Madrid byl přesnější."

Vyjádření přidal také Koundé:

"Jsem opravdu zklamaný. Nehráli jsme špatně, ale v prvním poločase jsme jim dovolil to, v čem jsou silní. Měli jsme udělat faul, abychom zabránili prvnímu gólu. U druhého to byla podobná situace. V tom je síla Madridu, dvě šance a dva góly. Musíme se to naučit."

 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Roberto by měl být v becku anebo paberkovat na konci zápasu a ne nastupovat v základu a už vůbec ne proti Realu, to je přeci strasnej nesmysl. Během týdne se potopila možnost hrát LM, takže se z toho už musí vyvodit důsledky. Liga se pořád dá vyhrát, to je jasný.

18.10.2022, 09:03
cechoma MazanyHrac

A kdo přesně že měl hrát místo Roberta? Balde? Ten v tom zápase nepředvedl vůbec nic. Navíc Roberto rozhodně za prohru nemohl. Jako jasně, v Barce by měl být kvalitnější pravý obránce, ale on se oproti loňsku dost zvedl. Navíc podle mě perfektně (na rozdíl od jiných) plní Xaviho pokyny. Proto si ho tam taky chtěl za každou cenu nechat

18.10.2022, 10:07
Andreas cechoma

Jo Balde. Víš Proč? Pretože aj keď smerom dopredu to možno ešte nieje ono, má 18 rokov a potenciál interfalakticky ďalej ako mal Roberto kedysi. Po ďalšie, Balde smerom dozadu je x krát lepší, rýchlejší a hlasnejší. Pokiaľ sa budeme uspokojovať večne s tým, že Roberto vlastne nič nepokazí tak je to fajn, ďaleko sa nedostaneme. Balde potrebuje hrať a s pribúdajúcimi zápasmi bude lepší. To sa o Robertovi nedalo povedať nikdy.

18.10.2022, 10:56
Melneor Andreas

Balde ať hraje na LB. V 18 letech ho dávat v prvním EC na jinou pozici je pitomost. V tuto chvíli prostě nebyla jiná varianta na RB. Vinicius se i tak přes něj dostal jen jednou(bohužel z toho byl gól), ale hlavní viník tam byl Sergio a jeho defenzivní masterclass

18.10.2022, 11:58
cechoma Andreas

Jasně. V 18 střídat pozice a dopadne jako Dest, který ze začátku vypadal stejně nadějně a pak střídal strany a obranu a křídla až pak hrál špatně úplně všude. Skoro bych řekl, že fanoušci Barcelony už se stavěním na jiné pozice po všech těch pruserech souhlasit nebudou, ale ono ne.

Vzpomeňme třeba na Minguezu. Před dvěma lety párání výkony na stoperu (na svůj věk). Bum s ním na rok na kraj obrany a teď nehraje ani v Celtě.

18.10.2022, 14:17
MazanyHrac cechoma

Vlastně jakkoliv jinak. Buďto Balde. Anebo i Kounde i za cenu toho, že na stoperu nastoupí Piki/Alonso. Speciálně ta kombinace v základu Roberto i Busi, to je něco neskutečnýho. My chceme dominovat hře, dobře, ale potom musí být vzadu speedy gonzaales, protože Real hraje na skvělé brejky. Pokud má hrát Busi plus Roberto, tak ale potom nemůžeme hrát na dominanci na míči, ale zálezt a hrát na brejky. Nechápu čemu na tom není rozumět. A už vůbec nechápu proč to Xavi udelal takhle.

18.10.2022, 22:15
cechoma MazanyHrac

:-Dsmileyjako po tom, co předváděl Alonso a Pique v Interu jo? Jako já tu nenávist proti Robertovi fakt nechápu. Ale OK, obětní beránek se vždycky najde

19.10.2022, 07:11

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat