MESSI: NAŠÍM CÍLEM JE VYHRÁT VŠE

MESSI: NAŠÍM CÍLEM JE VYHRÁT VŠE

Lionel Messi prezentoval den po zápase Copa del Rey proti Espanyolu na Palau Sant Jordi svoje nové kopačky Nemeziz. Kromě nových posil se vyjádřil i k utkání, v němž svým gólem dopomohl k postupu Barcy do semifinále s Valencií. 

"Naštěstí se nám dařilo a včera jsme prošli těžkou zkouškou," komentoval zápas Leo, protože Barca do zápasu vstupovala s porážkou z prvního utkání. "Jsem spokojený s tím, jak teď věci jsou, ale je před námi ještě dlouhá cesta. Máme stejný cíl jako každou sezonu, a to je pokusit se vyhrát vše."

K příchodu Coutinha a Miny se Messi také vyjádřil: "Pokusili se je podepsat už v létě. Mascherano odešel a na jeho místo přišel Mina. Jsem rád, že jsou s námi." Coutinho už v pohárovém utkání debutoval, na Yerryho Minu jeho první oficiální zápas v dresu Barcelony teprve čeká. 

Obvykle Messi není zrovna výřečný, trenéra Valverdeho ale pochválit nezapomněl. "Dal nám jasné pokyny už od začátku, věděl co chce a my jsme se tomu přizpůsobili. Nebylo to tak moc odlišné od toho, na co jsme doposud byli zvyklí. Co se obrany týče, jsme silnější a směrem dopředu máme hráče, kteří jsou skvělí a dokáží rozhodovat zápasy."

Messi vyjádřil i svou názor na rotaci hráčů: "Zvládám to klidně, normálně. Je to rozhodnutí trenéra. Vždycky to probíráme a já ani ostatní hráči nemáme žádný problém s tím, že se na našich pozicích točíme." 

Okomentoval také konkurenční týmy v Lize mistrů. 

"Manchester City je momentálně jeden z nejsilnějších týmů na světě. To stejné se dá říct o PSG, ale vítěze duelu s Realem Madrid bych dopředu neurčoval. Je to kvalitní a zkušený tým, pak je tady ještě Bayern Mnichov, který bude bojovat až do konce." 

Messi si myslí, že odchodem Neymara je tým vyrovnanější. "Jeho odchod pro nás znamenal změnu způsobu hry, ztratili jsme útočný potenciál, ale pomohlo nám to v obraně. Záloha je teď opravdu silná a to pomáhá i směrem dozadu obraně." 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Líbí se mi že na odchodu neymara hledá pozitiva ☺spíš bych čekal diplomatickou odpověď že nám chybí atp....

27.01.2018, 18:15

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat