Ruská média mají jasno, Bakero možná odejde do Lokomotivu

Ruská média mají jasno, Bakero možná odejde do Lokomotivu

V pátek proběhla ruskými médii zpráva o možném přesunu sportovního ředitele Barcelony B Josého Mari Bakera do Lokomotivu Moskva.

Konkrétním autorem této informace je Nobel Arustamian, jehož plátek Sport označuje za prominentního a důvěryhodného novináře. Bakero by podle všeho měl převzít sportovní management v moskevském celku, přesněji pak v jeho mládežnické struktuře. Detailní podmínky smlouvy se mají Kataláncům prezentovat již brzy a současný sportovní ředitel FCB, Éric Abidal, měl dokonce Bakera při sévm pobytu v hlavním městě Ruska doporučit. Tehdy Francouz radil Lokomotivu v různých organizačních aspektech jako reprezentant Barcy.

Aktuálně 2. celek tamní Premier League prošel nedávno restruktualizací, která přišla se změnou kouče. Zkušeného Juriho Sjomina nahradil mnohem mladší Marko Nikolič. Příchod dlouholetého fotbalisty a ředitele u Blaugranas by byl dalším krokem změn u Parovozů. Gerard Romero z RAC1 dodával, že se ladí detaily, ale Bakero určitě nebude šéfem akademie a sportovním ředitelem klubu. Má hrát prostřední roli mezi oběma orgány. Jeho současný kontrakt je platný do 30. června a v Barce jej nechtějí prodloužit. Možná také díky změnám ve vedení.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat