Schalke chce podle Sportu prodloužit hostování Mirandy o další rok

Schalke chce podle Sportu prodloužit hostování Mirandy o další rok

Katalánské periodikum, jehož název je v nadpise zmíněn, publikoval včera informaci o tom, že Juan Miranda je nakonec opět žádáným zbožím v Gelsenkirchenu, kde nyní hostuje. Po návratu sezony je totiž Schalke v bídné formě, když prohrálo ve všech čtyřech kolech a situace mladého levého beka v týmu se změnila.

On sám si totiž nevede tak špatně a v posledním duelu proti Werderu Brémy nastoupil od první minuty. Die Königsblauen v něj prý neustále věří a měli požádat Barcelonu o prodloužení hostování na další rok. Rozhodnutí nyní leží na španělském mistrovi. V Bundeslize jsou spokojení s jeho přístupem a uvědomují si, jak těžké je přijít z jiné ligy a s odlišným herním stylem.

Miranda však má to nejtěžší období již za sebou a nyní se ukazuje z mnohem lepšího světla. Úplná předsezonní příprava s týmem ze Severního Porýní - Vestfálska, kam přišel loni v den uzávěrky letních přestupů, by mu určitě mohla prospět. Na svůj debut sice čekal až do prosince, ale nikdy se nevzdával a nakonec si zahrál v šesti ligových kláních a jednom v rámci DFB-Pokalu.

Na hřišti strávil 389 minut, což není moc, ale klub do něj vkládá důvěru a pokud zůstane, cítí, že se může stát důležitým členem výběru. Barcelonští jej ale mohou stáhnout, jelikož doufali ve větší zápasové vytížení pro svého mladíka a nevylučuje se tak ani prodej jinam či návrat do rezervy - kor pokud postoupí do druhé ligy. FCB podle Sportu nespěchá na vyřízení této operace.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat