ŠÉF ARGENTINSKÉ FEDERACE: ŽÁDALI JSME MESSIHO, ABY HRÁL MÉNĚ

ŠÉF ARGENTINSKÉ FEDERACE: ŽÁDALI JSME MESSIHO, ABY HRÁL MÉNĚ

Prezident argentinské fotbalové federace Claudio Tapia požádal Lionela Messiho, aby hrál za Barcelonu méně a byl tak odpočatý na následující Mistrovství světa v Rusku. 

Messi má rozjetou skvělou sezonu a je jedním z hlavních článku sestavy. V posledních devíti zápasech odehrál nejvíce minut ze všech, bylo to celkově 752 a druhý "nejpoužívanější" hráč - Suárez - měl o minutu méně. Barcelona je v čele La ligy, Messimu se střelecky daří dobře, v Argentině však nastávají lehké obavy, že jejich hvězda do léta vyhasne. 

"Doufám, že všichni hráči budou ve stejné formě, jako jsou nyní," vysvětloval Tapia.

"Sergio Aguero hraje fantasticky a Messi je stále silný. Právě to je pro trenéry a všechny členy federace důležité. Mluvili jsme s Messim a domlouvali mu, aby na sebe dával pozor a za Barcelonu hrál méně."

Také odhalil, že dostali nabídku na přátelské utkání proti Barceloně, které by se mělo hrát 4. června a diskutují se teď veškeré možnosti.

"Jorge Sampaoli řekl, že by to byl dobrý nápad a pro nás by to bylo i z ekonomického hlediska velice důležité," dodal Claudio Tapia nakonec.

V sobotu na Barcelonu čeká Eibar, kterého zatím v každém ze společných střetů porazila. Messi má s Eibarem nejlepší průměr v gólech na zápas, v šesti utkáních jich dal 12. V zápase La ligy, který skončil 6:1 se mu podařilo dát 4 branky.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Ty vole jak si to vůbec můžou dovolit něco takovýho vypustit. Barcelona je ta, která Messimu vyplácí mzdu. Tihle by měli nejprve začít vyplácet svý zaměstnance.

13.02.2018, 19:18
marek99
Senior editor

Bože tak moc si prajem aby Argentína vyhrala MS... Keby Messi dvihne nad hlavu tú trofej tak sa rozplačem od šťastia, strašne mu to prajem.
Dúfam že Sampaoli vyskladá najlepšiu možnú zostavu a že naozaj prekvapia celý svet.

13.02.2018, 19:40
Rapido27 marek99

Prajem mu to aj ja ale Sampaoli nieje tréner ktorý dokáže doviesť Argentínu pred finále. Messi raz vyhrá MS ale ako tréner :)

14.02.2018, 11:53
Migueli Rapido27
Systémový administrátor

Messi nikdy trenér nebude.

14.02.2018, 12:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Iago Aspas 4
6. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat