SERGI ROBERTOVI SE NA BERNABEU DAŘÍ

SERGI ROBERTOVI SE NA BERNABEU DAŘÍ

Z posledního zápasu na Santiago Bernabeu bylo vidět, že to byl opět jeden ze zápasů, který si Sergi užíval a předváděl skvělé výkony.

Co se sestavy týkalo, byl jeden z nejistých článků. Mohl místo něj teoreticky nastoupit Nelson Semedo, ale Valverde dal nakonec španělskému hráči šanci. V pozici, která mu není úplně přirozená, opět odehrál úžasný zápas.

Santiago Bernabeu byl stadion, na kterém právě v roce 2011 pod taktovkou Pepa Guardioly debutoval. Tento den byl speciální pro celý tým, a to díky výhře 2:0, která Barcelonu dostala do finále Ligy mistrů na Wembley. Částečně tomu přispělo také vyloučení Pepeho. Před dvěma lety hrál také důležitou roli při výhře Barcelony na hřišti rivala v La lize 4:0.  Záložník se dostal přes obranu Madridu a asistoval Suárezovi, který otevřel skóre zápasu. Podobná situace se opakovala a sezónu později, kdy Messi v poslední minutě zápasu svým 500. gólem zajistil Barce výhru 3:2. Na své polovině Sergi dostal míč, nechal za sebou Marcela a Modrice a přihrál Gomesovi, který míč poslal na Jordiho Albu, až se konečně dostal k Messimu. 

V sobotu jeho přihrávka na Suáreze Barce dodala převahu nad hrou a bylo to už druhý týden za sebou, kdy tato kombinace Roberto - Suárez zafungovala. Předtím to bylo proti Deportivu. Sergi se stal nedílnou součástí týmu a objevuje se v základní sestavě ve většině případů.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Budoucnost Barcelony!!!Otázka je Obrany či zálohy ?

25.12.2017, 18:29
Jirka Luňák karlos

Snad do zálohy

25.12.2017, 18:37

Momentálně je to asi jedno, jde hlavně o to aby hrál... Na Bernabeu jeden z klíčových hráčů !!! Navíc - co mi tak přijde, září nejvíc v důležitých zápasech ! A většinou bývá u rozhodujících okamžiků smiley

25.12.2017, 20:29

Sergiho Robeta si nesmírně vážím.smileyV minulosti nehrál pravidelně, ale jeho výkonnost postupně roste. Univerzál, který dokáže trenérovi nabídnout víc taktických variant a vždy, když je na hřišti nechá tam vše.smiley
Díky jeho zkušenostem a souhře s týmem je dle mého v současné době lepší volbou na RB v těžkých zápasech. Myslím si ale, že v budoucnu to bude Semedova parketa.

26.12.2017, 10:02
Jirka Luňák Zaldua

Taky bych v lehčích zápasech viděl radši Semeda na RB a Roberto by mohl dostávat větší příležitost v záloze třeba i má úkor Ivana kterého si Valverde dost oblíbil řekl bych. Navíc Sergi by mohl dodat trochu kreativity která nám schází.

26.12.2017, 13:36
Rendzi10 Jirka Luňák

Ivan ma celkém dobrou formu momentálně,vlastně celá záloha ve složení Paul,Ivan,Busq,Ini hrajou dobře...takže více času dostane opět na RBsmiley.Akorát nevím koho Ernesto obětuje ze zalohy až se uzdraví Dembe a případně příjde Cout nebo někde...za mě to odnese Ivan,co myslíte?

27.12.2017, 07:56

On je krásným příkladem, že jediné co mladí kluci potřebujou, je herní čas.
Verim, ze kdyby Denis Suarez, ci Sergi Samper dostavali pravidelne sanci v zakladu, taky by se taky vykopali v top hrace.
i Xavi s Iniestou nebyli ze zacatku zadny zazrak!

26.12.2017, 18:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat