Sergio Agüero zpět v dresu Barcelony. Zahrál si fotbal poprvé od ukončení kariéry

Sergio Agüero zpět v dresu Barcelony. Zahrál si fotbal poprvé od ukončení kariéry

Bývalý útočník Manchesteru City a Barcelony Sergio Agüero se tento týden vrátil na hřiště. Zahrál si proti fanouškům River Plate v Miami. Mohli jsme ho tak vidět při první aktivitě poprvé od chvíle, kdy v prosinci 2021 oznámil ukončení hráčské kariéry kvůli srdeční chorobě.

Argentinec se účastnil neformální tréninkového utkání pět na pět s miamskou pobočkou River Plate poté, co ho klub pozval, aby se připojil k této zábavě s fanoušky.

Agüero se objevil dokonce v barcelonských barvách osmičkou na zádech dresu a devatenáctkou na trenkách, což bylo jeho číslo na Camp Nou. Jak již dříve prozradil, on sám věří v možnost se znovu vrátit na hřiště do soutěžích utkání.

Kromě toho byl několikrát přímo osloven klubem z Miami. „Včera [v úterý] mě napadlo, že bych mohl znovu hrát fotbal. Inter Miami mi volali, ale odmítl jsem. Za dva roky? Uvidíme,“ řekl s nadšením Sergio Agüero .

„Lékaři mi říkali, že musím strávit pět nebo šest měsíců mimo hru, ale já už chci trénovat. Chci hrát rekreačně. Pozvali mě do Miami si zahrát a já šel. Chci poslat zprávu doktorům,“ pokračoval Agüero, který si začátek tohoto měsíce v Miami rozhodně užívá. Nedávno totiž oslavil své 34. narozeniny bujarým večírkem.


Zdroje: Twitter



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
21. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
60. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat