Šest hráčů je připraveno na lednový odchod

Šest hráčů je připraveno na lednový odchod

Projekt přestavby FC Barcelona pod Xavim začíná několika odchody v lednu. Hned šest hráčů je připraveno opustit klub v zimní přestupním trhu.

1) Sergino Dest

Poměrně překvapivé jméno na první místě, protože mladý Američan byl všemi nabízen jako náhrada Daniho Alvese, když podepsal smlouvu z Ajaxu. Od té doby se nedokázal adaptovat na způsob hry katalánského obránce na pozici pravého obránce. Několikrát a opakovaně je spojovaný s Bayernem Mnichov.

2) Yusuf Demir

Přestože má za sebou působivou předsezonní přípravu, mladý rakouský křídelník evidentně ztratil místo v sestavě. Pod Xavim má sotva pár minut a s největší pravděpodobností zkrátí své hostování, zvláště když se na hřišti chytil Abde a na dveře klepe Ferran Torres.

3) Luuk De Jong

Nizozemský útočník od svého příchodu do Barcelony vypadá jakoby do Barcelony ani v nejmenším patřil. Není v Xaviho plánech. Také se zdá, že letos v lednu bude na odchodu, s největší pravděpodobností odejde na další hostování, protože Sevilla ho nechce zpátky.

4) Samuel Umtiti

Xavi si je vědom, že nechat ho na zimním trhu by bylo pro všechny strany nejvhodnější. Mladí hráči jako Comas a Mármol navíc ukazují v béčku, že by jim Xavi měl dát postupně prostor v prvním týmu. Obrovskou roli hraje rovněž jeho plat.

5) Philippe Coutinho

Jde o nejkřiklavější kauzu, hráče s nejvyšší bilancí v kádru, téměř 22 milionů eur, s nímž se trenérovy krátkodobé ani střednědobé plány nepočítají. Jeho odchod je prezentován jako nejlepší řešení, jak uvolnit platové obtíže. Zájemci o jeho služby bezesporu budou.

6) Neto

Zůstává otázkou co s ním. I když ter Stegen nepodává ideální výkony, brazilský gólman je jasnou dvojkou a na hřiště se téměř nepodívá. V rezervě nastává postupně přetlak. Arnau Tenas nebo Iñaki Peña by si zasloužili povýšení na pozici natrvalo do áčka. 


Zdroje: Twitter



Diskuze

Pokud by se povedly všechny tyto jména, byl bych neskutečně šťastný smiley

23.12.2021, 14:18

Este doplnit zoznam o Minguezu a hasta la nunca... Osobne si myslim,ze na Barcu nema ani Depay,Breithwaite a zopar dalsich. Posili by som nehladal vo velkom pocte,skor menej,ale svetovu kvalitu.
Zadarmo po sezone Rudiger a skusit fakt toho Haalanda. O pravom beku ako Walker sa mi sniva uz dlho :)
Uvidime,ako tuto dieru zaceli Dani na pol roka.

23.12.2021, 15:59
David Kvapil kladivo55

Mingueza se nabízí, ale muže se ještě hodit pro rozšíření kádru.
Zraněného Braithwaiteho nikdo nekoupí. Depay ještě bude klíčový, snad.
Haaland jen v případě vysněných odchodů. Co s pravou obranou už vážně nevím... věřil jsem v Emersona,

23.12.2021, 16:29
MilanBalage David Kvapil

Souhlasím, odchod Emersona byla chyba. Dani nám problém na pravé straně sice vyřeší, avšak nikoliv dlouhodobě.
Osobně bych na seznamu lednových odchodů viděl i některá další jména, pokud ale odejde těchhle šest, budu taky moc rád. smiley

23.12.2021, 17:17
kladivo55 David Kvapil

Depay mi pride,ze mu chyba vacsie srdce a zapal do hry a taktiez ta technika nie je na uroven Barcy. Kym budu ake-take prachy,mozno Cavani by zaplnil dieru po hrotakovi a dosiel by zadara,ale to nie je riesenie,tam uz vek svieti na cervenu. Ale u Minguezu by som nevahal ani sekundu. A ak by dosiel Rudiger,uz by nebol ani do poctu. V kazdom pripade to byvale vedenie by si zasluzilo nakopat.Tie nakupy za posledne roky a "predaje",ako Suarez zadarmo...uz Dani isiel za prd od nas.Za Ivana nam davalo PSG udajne 90 Mega a my sme si ho nechali na dalsiu sezonu na lavicku a potom ho dali tusim za 1,5 konkurencii. Ak uz ma niekto prist,musi byt ooovela lepsi,ako nasi mladi z akademie a to nebol ani pripad Demira pre mna. Posadnutost nakupmi kazdu sezonu nas doviedla do sraciek financnych a aj hernych. Moj nazor je,ze radsej kupit hraca len jedneho,ale triedu. Nie 5 nakupov a potom ani jeden nie je rozdielovym hracom.
Predaj Emersona som tiez nepochopil dodnes.Pacil sa mi v Betise este a bol som rad,ze ho mame.
V kazdom pripade je dobre,ze opat idu hraci z akademie do A-cka. Da to vacsiu motivaciu vsetkym mladym od pripravky az po dorast.Je to lepsie,ako ked len trenujes a hras a vies,ze do A teamu sa aj tak nedostanes... Vratit sa na cestu vychovy hracov a nastupit opat s komplet 11kou z akademie na ligovy zapas a LM,to by bola fantazia. A preto este raz: uz ked posila,tak jedna aj keby v priebehu 2 rokov,ale svetova trieda.

23.12.2021, 21:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Real Madrid CF 14
3. Club Atlético de Madrid 11
4. Villarreal CF 11
5. Deportivo Alavés 10
6. Athletic Club 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Kylian Mbappé 4
3. Oihan Sancet 3
4. Sandro 3
5. Ayoze Pérez 3
6. Lamine Yamal 3
8. Dani Olmo 3
10. Raphinha 3
23. Pedri 2
59. Jules Koundé 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat