Setién: Na hráčích jde vidět motivace

Setién: Na hráčích jde vidět motivace

V rozhovoru pro oficiální klubová média se necelý týden do výkopu zápasu s Mallorkou rozhodl trenér Quique Setién promluvit o současné formě týmu.

Hráči si díky práci, kterou jsme odvedli, vedou celkem dobře. Potřebovali bychom ještě jeden týden, abychom byli připravení. Každý chce opravdu hrát a je motivovaný. Pauza nám prospěla, jelikož hráči už začínali být unavení. Teď to ale bylo jiné, než v minulých letech jejich kariér. Vidím speciální motivaci a předpokládám, že to je případ u všech týmů.

Je normální, že se v předsezoně hrají zápasy a rozdělují minuty. Teď to bude odlišné a uvidíme, jaká bude situace každého hráče, protože všichni jsou jiní. Myslíme si, že musíme vyhrát všechna utkání, abychom dobyli titul. Jsme v dobré psychické formě a uvidíme, jak se budou vyvíjet zápasy a jaké problémy nám budou způsobovat naši protivníci.

Suárez měl čas na to se zotavit a nabýt formy. Prakticky je už k dispozici na maximum a uvidíme, jak se bude cítit po restartu sezony. Po dvou nebo třech zápasech bude určitě na nejvyšší úrovni. Bude nám chybět podpora fanoušků, která má velký dopad. Jde o unikátní situaci, se kterou se pokusíme vypořádat. Budeme se snažit dopřát fanouškům radost.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat