Setién po Levante: Ten zápas mohl klidně skončit 8:2 nebo 8:3

Setién po Levante: Ten zápas mohl klidně skončit 8:2 nebo 8:3

Trenér Barcelony Quique Setién se tak jako po každém utkání zúčastnil pozápasového rozhovoru s novináři a tentokrát analyzoval utkání proti Levante, které skončilo výsledkem 2:1 ve prospěch jeho borců.

Jsem spokojený z mnoha důvodů, ale ne ze všeho. Dovolili jsme našemu protivníkovi příliš častokrát zakončovat. Odehráli jsme dobrou první půli, ale myslím si, že jsme v jejím průběhu měli příležitosti na vstřelení většího počtu branek. V druhém dějství jsme ale přišli o kontrolu a umožnili našim soupeřům příliš. Kromě toho všeho bych vyzdvihl dobrou spolupráci týmu.

Důvody rozdílů mezi oběma poločasy přesně neznám. Ten druhý byl zvláštní a nebyli jsme dobře pozičně rozestavení. Když nezakončíte akci, vaši soupeři vám to vrátí a dnes (vyjádření proběhlo v neděli, pozn. přek.) nám hráči jako Campaňa nebo Rochina zkomplikovali život. První poločas ale byl velice dobrý a dobře jsme v něm vycházeli z obrany.

Potřebujeme však kontrolovat více přechody, jelikož často ztrácíme míče. To by se nám stávat nemělo a mělo by se na tom zapracovat. Měli jsme hodně kontinuity a máme nejlepšího brankáře na světě když přijde na hru nohama. Trénovali jsme to a vyšlo to. Trápí mě však umožňování hodně protivníkům, jelikož ti dokážou dávat branky.

Měli jsme ale hodně šancí, což musíte uznat, a to je velmi důležité. Ten zápas mohl skončit výsledkem 8:2 nebo 8:3. Hru na tři stopery nevylučuji a už jsem říkal, že budeme měnit formaci v průběhu sezóny. Navzájem se nyní poznáváme a analyzujeme různé možnosti. Sbíráme informace, abychom se ve všem zlepšili a určitě uvidíte změny.

Fati se vyvíjí ,má velký potenciál a je skvělý. Dnešek byl pro něj historickým dnem díky jeho brankám a tomu, jak pomohl týmu. Jeho defenzivní práce byla velice důležitá, hodně pracoval a dodal nám řešení. Příští zápas bude důležitý a vždy je třeba vyhrát. Čeká nás důležité utkání v poháru, proti soupeři, který na svém stadionu vytváří tlak. A důležitý bude i zápas poté.

Piquého karetní trest jednou přijít musel. Bude to výrazná ztráta, ale s takovými věcmi se musíte vypořádat a přemýšlet nad tím, aby ten, kdo jej zaskočí, zahrál velmi dobře. Vidal je zraněný a je normální, že takto neriskujeme hráče. Máme úzký kádr a neměli bychom dopouštět, aby byli hráči mimo hru delší časový úsek.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. Villarreal CF 14
5. Athletic Club 13
6. RCD Mallorca 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
64. Jules Koundé 1
65. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat