Suárez: Cítím se velmi dobře a nyní jsme už zvyklí na to hrát v horku

Suárez: Cítím se velmi dobře a nyní jsme už zvyklí na to hrát v horku

V rozhovoru pro klubová média prozradil Luis Suárez to, jak se cítí po několikaměsíční rekonvalescenci a pohovořil o současné situaci nejen sebe, ale i celku.

Cítím se velmi dobře a adaptuji se na trénování s mými spoluhráči. Vrátit se po zranění je vždycky obtížné, protože zde existuje nějaký strach, ale chci si užít možnosti cvičení s kolegy. Pro děti školou povinné je to nyní obtížná situace, ale mnohem lidí jí mělo horší. Já cvičil doma a čekal na to, až se půjde vrátit do normálního tréninku.

S postupem času se všechno vrátí do normálu a to i přes úmrtí tolika lidí. Nyní si můžeme o něco více užívat života a děti se mohou jít projít. Jsme přizpůsobení hraní v teplém počasí. Bez diváků to ale bude divné. Budeme se soustředit na vyhrávání zápasů, abychom dobyli mistrovský titul. Ten chceme my všichni.

Rekordy a výzvy přicházejí samy a vy se musíte soustředit na pomoc týmu. Pokud se naskytne možnost předskočit takového historického hráče, jakým je Kubala, jsou to vždy dobré zprávy, jelikož můžete zanechat stopu v tak velkém klubu jako Barcelona.

Finále Ligy mistrů 2015 bylo jedním z nejlepších momentů v mé kariéře. Vyhráli jsme v něm a já dal gól na 2:1 po Leově asistenci. Užili jsme si treble a byly to snové okamžiky. Nikdy na ně nezapomenu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 17
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Kylian Mbappé 5
4. Ayoze Pérez 4
5. Oihan Sancet 3
9. Lamine Yamal 3
11. Dani Olmo 3
25. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat